標題: [LIVE看] [100521]WG - 2different tears@ music bank come back stage [打印本頁]

作者: luckytome125    時間: 2010-5-21 18:11     標題: [100521]WG - 2different tears@ music bank come back stage

[youtube]YpLJjRlRFf8[/youtube]

下載mp4版本請到此帖
http://www.wondergirlshk.com/discuz/viewthread.php?tid=10322

下載HD版本請到此帖
http://www.wondergirlshk.com/discuz/viewthread.php?tid=10328
作者: loklokyi    時間: 2010-5-21 18:39

哇哇哇....太太太強大又整齊的wf 應援聲
wg今天的表現比昨天的好
作者: johnt    時間: 2010-5-21 19:19

sun搞咩.....有小小恐怖feel... :435634
作者: taco1224    時間: 2010-5-21 19:42

點解d打歌服永遠都係 Lim 同其他人唔同既 ?
Lim 一著裙 ,其他人就著褲
Lim一著褲 ,其他人就著裙
真係怪 ...
作者: hins    時間: 2010-5-21 20:09

今次LIM好似冇乜緊張...
表情多左...
希望WG繼續努力!!!

同琴日一樣...應援聲太正啦!!!!!
作者: Eunice.C    時間: 2010-5-21 20:10

引用:
原帖由 taco1224 於 2010-5-21 07:42 PM 發表
點解d打歌服永遠都係 Lim 同其他人唔同既 ?
Lim 一著裙 ,其他人就著褲
Lim一著褲 ,其他人就著裙
真係怪 ...
我都覺~_~不過佢著裙明顯瘦d^v^
小隊個頭有種唔知點講既感覺~___~
2DT既造型次次都有唔同既指甲.都唔知要整幾耐x)
作者: nosonc    時間: 2010-5-21 20:24

好正
作者: tc~@    時間: 2010-5-21 20:37

其實我都覺先藝今次個妝有d誇張左
其實先藝淡妝個時都好靚
作者: 甘泉    時間: 2010-5-21 23:18

先藝好似唔太慣咁-0-:5645
作者: ywlr    時間: 2010-5-21 23:28

sun ye個造型嚇親我...
淡妝既sun ye好好多
其實點解2DT個個都化到咁濃
我prefer淡d...
作者: kumera    時間: 2010-5-22 00:08

嘩...太好了,惠林比起尋日順眼左好多
造型指導今日終於冇整蛊佢

昭熙終於唱live喇...出來個效果仲要係合格以上,老懷安慰老懷安慰

先藝...可能我偏心,我又唔覺得咁難接受
因為其實,好少見會玩型象玩得咁狠既小隊
出來個效果其實幾新鮮
不過要我講的話,其實佢呢個妝劃番深D眼線,個效果會好好多

同埋,music bank真係唔同D,D fans既叫聲真係震撼無比
真係見到WG響韓國都仲好受歡迎
作者: 婷:)    時間: 2010-5-22 11:37

好正啊`韓飯應援得好好牙;
多謝晒:463
作者: 阿YAN    時間: 2010-5-22 15:19

小隊既眼妝真係有D接受唔到底!不過,都仲係好靚!!
作者: yipkachi    時間: 2010-5-22 16:27

先藝個妝有d誇張
唔太慣

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0