標題: [其他看] [100523]Wonder Girls - 2 Different Tears @ SBS Inkigayo [打印本頁]

作者: luckytome125    時間: 2010-5-23 18:35     標題: [100523]Wonder Girls - 2 Different Tears @ SBS Inkigayo

[youtube]8VEaCATdv38[/youtube]

下載此片請到此帖
http://www.wondergirlshk.com/discuz/viewthread.php?tid=10378
作者: kachuenchow    時間: 2010-5-23 19:03

呢次係我第二次睇2DT既Live,真係好正呀=]
呢個妝好襯Lim,靚左好多喎~~
作者: johnt    時間: 2010-5-23 19:56

全部都令左...唔洗好似100522咁
作者: bbg1013    時間: 2010-5-23 20:19

今日出左街..無睇到啊
依家只可以上網睇T^T
作者: hins    時間: 2010-5-23 20:34

今日個個都靚左好多><
同埋今次個表演最特別=)
多左班人一齊跳哈哈
作者: kumera    時間: 2010-5-23 20:41

太好了...阿型象指導應該暫時保得住飯碗

女王個長直髮真係一絕
同樣係長褲,蘋果呢套衫好過first cb好多
yubin既上衣一野多左好多女人味
饅頭對孖辮絕對係finishing touch
小隊就好平凡,但咁平凡既look都只有小隊先著得出味道
收貨收貨

同埋,唔知係咪因為D衫"正常"左
佢地成個performance個感覺都亮麗左
蘋果開始慢慢捉到個rythum
女王同yubin幾個shot都好風騷
小隊今日都唱得放左,變番原本既live唱腔
作者: ALLALL    時間: 2010-5-23 22:00

呢個妝好靚呀^^
作者: Yashiro    時間: 2010-5-23 22:14

真係好精彩 不過最後面唔知點解要加堆外星人上去,想配合個MV?
個人覺得SO bad -_- 唔加好個加 ... 唔加順眼好多
作者: acete    時間: 2010-5-23 22:34

個個都變回靚樣,女皇好靚。
作者: tc~@    時間: 2010-5-23 23:15

先藝今次個look真系靚左好多>3<
雖然好簡單的妝同埋髮型
但系已經顯得先藝好靚
btw 今次個個都靚左
作者: NicE1004    時間: 2010-5-23 23:32

作者: ywlr    時間: 2010-5-24 00:32

女皇個look好得...長髮好令
sun ye好左好多..幾令:6554
作者: EgreT    時間: 2010-5-24 01:07

小隊真係殺死我啦~~~好純樸迷人~
饅頭好可愛: )
聽到饅到比起上次515live 同cb好左好多~
整體尼講 成隊都比起之前好左好多!!!: )
而且大家都開始慢慢接受LIM了
作者: 甘泉    時間: 2010-5-24 07:03

先藝終於肥番喇,唱番佢正常既腔調,加油啊!
今次5個個look都幾好,由其係女皇..真係好靚XD
Sohee都係無乜點變,仍然咁可愛,哈哈,
Lim反而好似愈黎愈靚,見到佢開始融入WG,我地WF都感到安慰了,哈哈
作者: 阿YAN    時間: 2010-5-24 13:09

小隊變返正常啦!!!個台又靚!!!GOOD!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0