標題: [專題討論] [100525]瑜斌與昭熙關係係點+? [打印本頁]

作者: Tom1234    時間: 2010-5-25 19:05     標題: [100525]瑜斌與昭熙關係係點+?

瑜斌與昭熙關係係點+?佢地關係好唔好+?因為我係一個post果到見到呢句   "五位女孩Wishing on a star的夢想,甚至當宥彬與昭熙關係感到尷尬,其她三位成員如何去一齊面對等回憶"

作者: 甘泉    時間: 2010-5-25 19:15

呢d都係新聞炒作Ja,唔洗太擔心佢地既關係
Sohee同Yubin既關係都幾好架,但係鏡頭前見唔到佢地係度玩同埋傾計,
但私底下幾好架,因為果陣有報導話Sohee私底下係一個幾靜既女仔黎架,
所以佢地應該無乜不和之類既野XD
作者: Tom1234    時間: 2010-5-25 19:18

引用:
原帖由 甘泉 於 2010-5-25 19:15 發表
呢d都係新聞炒作Ja,唔洗太擔心佢地既關係
Sohee同Yubin既關係都幾好架,但係鏡頭前見唔到佢地係度玩同埋傾計,
但私底下幾好架,因為果陣有報導話Sohee私底下係一個幾靜既女仔黎架,
所以佢地應該無乜不和之類既野XD ...
咁都好d,嚇死人la >~<
作者: YonG]    時間: 2010-5-25 19:22

初初時大家唔係太熟
sohee同yubin都係被動形的女仔
加上年齡相差算係最大
所以冇乜兩句

不過都係n年前既事了..
而家熟哂了~不知幾老友 haha
作者: 婷:)    時間: 2010-5-25 19:45

親牙`加反個個日期..
同埋你可以睇一睇[WG至親筆記]
因為之後有個訪問係問wg同邊個成員最尷尬`
之後yubin指饅頭`饅頭指yubin!!
之後韓國一個節目叫[至親筆記]
幫yubin同饅頭既關係好反`
依架佢地好fd啦`
今次2 DIFFERENT TEARS既造型都係佢地兩個一齊諗:463
作者: Tom1234    時間: 2010-5-25 19:56

引用:
原帖由 婷:) 於 2010-5-25 19:45 發表
親牙`加反個個日期..
同埋你可以睇一睇[WG至親筆記]
因為之後有個訪問係問wg同邊個成員最尷尬`
之後yubin指饅頭`饅頭指yubin!!
之後韓國一個節目叫[至親筆記]
幫yubin同饅頭既關係好反`
依架佢地好fd啦`
今次2 DIFFE ...
點解之前佢地會尷尬ga?係咪因為唔熟?
作者: 婷:)    時間: 2010-5-25 20:05

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-5-25 19:56 發表

點解之前佢地會尷尬ga?係咪因為唔熟?
唔係`係因為兩個人既性格都比較內向`
同埋饅頭又怕生`yubin又新加入...
大家既年齡又相差4年`
所以有少少尷尬`
你睇至親筆記就明白晒架啦`
作者: sunny0103    時間: 2010-5-25 20:20

無錯...睇下至親筆記啦!!!
係關於Sohee同Yubin一個好好睇嘅節目^^

係呢到多口問句丫.
我想問下大家重有無一哟好似至親筆記禁嘅節目睇呀??
好想再睇多啲關係嘅野ar :)
作者: Tom1234    時間: 2010-5-25 21:05

哦~明白,但係遥到有得睇?
作者: 婷:)    時間: 2010-5-25 22:40

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-5-25 21:05 發表
哦~明白,但係遥到有得睇?
上集:http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ2NjYxMTg4.html

下集:http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ2NjYxMjk2.html
作者: 婷:)    時間: 2010-5-25 22:41

引用:
原帖由 sunny0103 於 2010-5-25 20:20 發表
無錯...睇下至親筆記啦!!!
係關於Sohee同Yubin一個好好睇嘅節目^^

係呢到多口問句丫.
我想問下大家重有無一哟好似至親筆記禁嘅節目睇呀??
好想再睇多啲關係嘅野ar :) ...
好少啦`WG係09年就去美國發展啦`
如果想搵多D既`可上YOUKU打wonder girls`
作者: fujima    時間: 2010-5-26 01:27

我都係從"至親筆記"中發現宥彬跟昭熙曾有尷尬的關係,而"至親筆記"亦給我印很深刻,原來南韓會有節目去協助改善組合成員之間的關係,
香港有冇類似節目我真係唔知。講真香港D組合成員之間會唔會有問題存在?梗有架,問題係講唔講出黎之嘛,當組合成員的問題繼續存在,最後蝕底既都係該組合本身,如果冇默契,冇關係,就算有幾多人組成,幾有才華最後都可能不歡而散,啱唔啱先?
所以我欣賞好似"至親筆記"類型既節目,有問題咪一齊面對囉!最後得唔得,成效有幾大,最初都冇人估計到,但點都叫做嘗試過解決問題嘛,啱唔啱呀,同時亦唔會將藝人變得過份完美,藝人都係人,都有佢難面對的一面,透過"至親筆記"呢類節目,令到關係有改善,咪比人見到有成長囉,咁樣性質嘅節目好多人都會接受,當中的藝人亦會在fans心目中加分。
作者: Tom1234    時間: 2010-5-29 22:33

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-5-28 09:19 發表

多謝分享。睇完先知佢哋以前的關係。反而我在 Youtube 睇過另一條片,話 Yubin 生日但似乎個個都唔記得,攪到佢好唔開心。但原來夜晚突然同佢慶祝。當時負責送禮物俾 Yubin 的就係 Sohee,而且兩個有傾有講。

更加估唔到 ...
係?有冇link牙?我好想睇
作者: Tom1234    時間: 2010-5-30 15:34

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-5-29 22:54 發表
eZvTBVjITfw

好感人㗎,Yubin 感動到喊!
真係好感人,好正,thx u
作者: Tom1234    時間: 2010-5-30 18:31

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-5-30 17:27 發表
你睇 Sohee 又上台同小美表演俾佢睇,送個煙花仔俾佢時又笑晒兼做晒 V 手勢咁,兩個點會唔啱?
咁就好la,WG萬歲
作者: kiyan    時間: 2010-6-21 12:21

我諗佢地5個關係都好好架.
sohee應該係幾易相處既女仔:D
作者: fala123    時間: 2010-6-21 13:42

因為初Hyuna出道時與sohee最熟
她哋好似姊妹一樣
可惜出道不夠半年Hyuna便退隊:344 (sohee非常不開心的,但之後搵到summi:8797 )
yubin的加入雖然sohee沒有甚麼不喜歡
但就是不太熟,也許是年齡問題
但內向的性格也是問題所在
雖然關係好左
但關係沒有HYUNA SUMMI 那麼close
(however now summi and hyuna have gone.How sad sohee is?:344 )
作者: *﹏〝龍    時間: 2010-6-21 15:41

佢地都好鍾意玩:463

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0