標題: [綜藝看] [100525] Wonder Girls @ 乘風破浪全集線上看 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2010-5-26 22:24     標題: [100525] Wonder Girls @ 乘風破浪全集線上看

[youtube]vc9GaPixaO0[/youtube]
[youtube]mAPQD2uEaGY[/youtube]
[youtube]Wc0lBxbebh4[/youtube]
[youtube]Uahgbiit_hk[/youtube]
[youtube]gqQtWYWGnoY[/youtube]
[youtube]xHfaV_lg3m8[/youtube]
[youtube]Ya9ylKv49yQ[/youtube]
作者: 2144    時間: 2010-5-26 22:43

謝謝呀~~~
想請問會不會有中字版架???
因為韓文真的不懂,很想看,但不懂她們在說什麼~~~
很愁很愁.......
作者: kumera    時間: 2010-5-26 22:43

我忍,冇字幕我唔睇...住!
作者: tc~@    時間: 2010-5-26 22:45

引用:
原帖由 kumera 於 2010-5-26 22:43 發表
我忍,冇字幕我唔睇...住!
我都忍
中字快d出
作者: 2144    時間: 2010-5-26 22:47

引用:
原帖由 tc~@ 於 2010-5-26 22:45 發表

我都忍
中字快d出
即是遲些會有中字版???
因我最近才喜歡WG,都不知道究竟韓國節目要等多久才會有中字,
還是不一定會有中字版???
作者: NicE1004    時間: 2010-5-27 01:41

作者: chuhang    時間: 2010-5-27 01:54

But will delete from Youtube????
作者: aryik    時間: 2010-5-27 02:04

出左喇....真係超期待中字呢...辛苦了!!!!!!
作者: a210378    時間: 2010-5-27 03:34

什麼時候會有中字阿
譽恩在說什麼
好像很難過呢
作者: samchu93    時間: 2010-5-27 08:33

好想有中字啊~
因為好想知道各位同小美講D咩~
作者: wc6f20    時間: 2010-5-27 10:35

等左2日都冇中字,唉.....氣得我牙癢癢呢!
救命啊!邊位好心人翻譯下!一日搜幾百萬次都唔見有中字出~
好郁悶啊!!!!!

作者: HoiCowFamily    時間: 2010-5-27 13:31

睇完啦,唔知佢地講什麼,只知道佢地好傷心 ........
Woo ..... Woo ...... 希望快快有中字啦 !!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0