標題: [新聞] [100624] Sunye 爸爸不幸逝世 [打印本頁]

作者: hinchi20    時間: 2010-6-24 06:51     標題: [100624] Sunye 爸爸不幸逝世

From: http://www.allkpop.com/2010/06/sunyes-father-passes-away

Sunye’s father passes away

We bring you a very tragic news today; The Wonder Girls’ leader Sunye lost her father today to a long term illness.

It is reported that Sunye was promoting in South East Asia and was supposed to be at Hawaii to start their 2nd North American tour. However, she immediately came back to Korea on the 23rd when hearing the news about her father’s condition. She had recently revealed that her father has been suffering from an illness for a long time.

Sunye grew up with her grandparents as she lost her mother when she was very young; it is hard to imagine what it would be like to be without both parents.

Our condolences goes out to Sunye and her family.

大概係話:
Sunye爸爸一直都同病魔作戰緊不過最後都係不敵病魔...
本來要去夏威夷繼續North America Tour ge Sunye 已經0係23號番咗韓國

希望Sunye節哀順變...Wonderful會百分百支持你咖!

作者: 游手好閒    時間: 2010-6-24 07:18

一路好走.............早登極樂............:657865

作者: stoner    時間: 2010-6-24 07:39

SUN YE....你要振作呀...雖然傍人係唔會感受到你有幾傷心....:344
係呢到唯有講句節哀順變....:344 :344
作者: maktruman    時間: 2010-6-24 08:13

節哀順變,繼續加油
作者: wkyjason    時間: 2010-6-24 09:29

rip sunye爸爸...
希望sunye唔好傷心啦...
作者: ngfk    時間: 2010-6-24 09:37

SUN YE....你要振作呀
作者: awful1998    時間: 2010-6-24 09:38

吾好甘傷心啦!!人終有一日會死+嘛~
作者: bonnie_102    時間: 2010-6-24 09:57

咁sunye見唔見到佢最後一面?
sunye要堅强ar~
作者: wwcderek    時間: 2010-6-24 10:17

小隊咁細個就冇左父母,點解個天要比咁多考驗佢?
希望先藝可以克服困難,我地一定會支持你咖
作者: iamying    時間: 2010-6-24 10:35

Oh My God!
小隊節衰順變~ 要堅強起來,支持你!
作者: 甘泉    時間: 2010-6-24 10:36

演唱會做唔做都唔緊要喇,
最緊要小隊你可以重申振作起黎!!!!
加油!!!
全世界既WF都支持你!
作者: yuki1111    時間: 2010-6-24 10:53

+油..先藝..我地支持你..
節哀順變
作者: carman1756    時間: 2010-6-24 10:55

希望sunye既爸爸上到天堂可以開開心心咁過
sunye要振作呀=]
作者: fei    時間: 2010-6-24 11:05

sunye要堅強的站起來!
作者: yipkachi    時間: 2010-6-24 11:13

節哀順變TT
作者: 婷:)    時間: 2010-6-24 11:43

小隊你要加油啊`好好咁送走爸爸`
你爸爸都唔想你唔開心架`加油加油加油!!!!
作者: wc6f20    時間: 2010-6-24 11:48

SUNYE真係一個好可憐既孩子
作者: 林小賊    時間: 2010-6-24 11:53

先藝妳要加油的撐下去~
我們WF會永遠的支持你,陪你走過這段傷心的時光

我相信你爸爸並沒有離開你,他只是到一個妳看不到他的地方守護著妳、關心著妳
作者: 靜`    時間: 2010-6-24 12:20

支持你小隊!
唔好傷心!節哀順變!
作者: YUN    時間: 2010-6-24 13:05

讓我們一起守衛sunye吧..
fighting!
作者: YonG]    時間: 2010-6-24 14:34

相信閔爸爸係天上都會為自己有一個咁叻既女而自豪
作者: 肥樂    時間: 2010-6-24 14:44

:436 小隊...
接2連3的不幸....

真苦
作者: tg008001    時間: 2010-6-24 14:53

:436 小隊節哀順變
作者: 愛WonDErGirL    時間: 2010-6-24 14:58

小隊要堅強丫
我地1定會支持你架!!
作者: 波肥    時間: 2010-6-24 15:34     標題: 堅強牙

作者: mr.fung    時間: 2010-6-24 15:47

一路走好....振作sun
作者: stephy310    時間: 2010-6-24 15:49

sunye你是基督徒來的
所以天父一定會與你的爸爸同在
而且閔爸爸也一定會到天堂的!
作者: kanny    時間: 2010-6-24 16:39

小隊要加油!!!
相信佢爸爸會係上面睇住佢,支持佢!!
作者: 中文王    時間: 2010-6-24 18:51

其實都有哂心理準備,
一直病情都反覆,
只不過來得太突然,
不過debut前幾日都經歴過爺爺過身,
相信sunye應該可以好好處理得到。
雖然我冇宗教信仰,但係都講一句願主保佑佢同家人。
作者: kawaitina    時間: 2010-6-24 19:11

SUNYE!
節哀順變~
不要不開心...
大家會支持你..
作者: Eunice.C    時間: 2010-6-24 19:41

睇到都好想喊.SUNYE要加油啊!SUNYE係最堅強既!!
SUNYE爸好走.....
作者: ALLALL    時間: 2010-6-24 19:47

點會咁嫁,先藝大人你要緊強呀!
作者: NicE1004    時間: 2010-6-24 22:00

作者: feelgoodoh    時間: 2010-6-24 22:33

先藝加油喔!
wf一定會為你加油!
先藝爸爸一定會再另一邊過得很好的!
作者: 阿YAN    時間: 2010-6-24 22:42

小隊一定好傷心...要堅強呀....支持下去..
作者: ywlr    時間: 2010-6-25 12:59

尋日冇開電腦...
今日先知發生咁大件事
希望sunye爸爸可以在天堂生活得開開心心
sunye真係好慘...已經先後失去左媽媽同爺爺...
而家仲要失去埋爸爸...sunye既打擊一定好大...
sunye你一定要堅強d...wf會一直支持你
作者: shinchan1022    時間: 2010-6-25 13:34

先藝 , 要克服困難 v.v
作者: HoiCowFamily    時間: 2010-6-26 03:02

我們最愛嘅小隊,妳要振作啊!!! 我們會一路愛護妳的。
作者: 癡心小子    時間: 2010-6-26 03:10

閔先生你安息啦...
先藝一定會冇事的...

作者: 瑤`    時間: 2010-6-26 15:13

小隊節衰順變啦
我地wf一定會支持你嫁
作者: ★nab;]*    時間: 2010-6-27 13:44

千期吾好吾開心呀=]wonder girls仲會支持你;
仲有我地wonderful club都會支持你嫁:)
作者: Jerry    時間: 2010-6-27 20:37

節哀順變.....小隊

支持你

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0