標題: [其他] [100624]先藝給父親的視頻信 [打印本頁]

作者: kumera    時間: 2010-6-24 21:56     標題: [100624]先藝給父親的視頻信

閔世伯
先藝絕對係你人生其中一個偉大成就
祝一路走好

[flash]http://player.youku.com/player.php/sid/XMTg0MTkwNTAw/v.swf[/flash]
作者: NicE1004    時間: 2010-6-24 22:22

作者: feelgoodoh    時間: 2010-6-24 22:37

還是一句!  SEONYE FIGHTING!
作者: 佩怡`    時間: 2010-6-24 22:52

唉`聽到話先藝爸爸過左生..我真係好唔開心!
因為先藝實好傷心..佢一定喊左好耐...>3<
姐姐唔好喊啦~雖然爸爸過左生`但佢會係另外1個地方都會想念你
默默咁支持你.. 閔先藝係閔爸爸既驕傲..閔先藝要支持落去!
冇左閔爸爸..仲有JYP.WG.2AM2PM`同埋WF ...
作者: 游手好閒    時間: 2010-6-25 00:36

祝一路走好....................:436
作者: hinchi20    時間: 2010-6-25 05:00

我好慶幸Sunye寫咗呢封信比佢爸爸...
講出晒自己心底ge說話
令自己而家都冇憒憾
你要堅持落去呀!
作者: vwft21    時間: 2010-6-25 10:31

封信真係好感人呀 :436
作者: TongloveWG    時間: 2010-6-25 11:13

我睇到呢段片之後就喊咗出尼呀,我真係好心痛呀~
小隊,你要繼續堅強下去哦,我地會一直支持你嫁(心酸中...)
作者: ywlr    時間: 2010-6-25 14:15

就係呢段...令我睇家族誕生睇到喊...
而家睇多次...又喊左...
sunye,閔爸爸一定感受到你的愛
佢永遠都與你同在
作者: 波肥    時間: 2010-6-26 20:06

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-6-25 14:15 發表
就係呢段...令我睇家族誕生睇到喊...
而家睇多次...又喊左...
sunye,閔爸爸一定感受到你的愛
佢永遠都與你同在
係 一聽到小隊講呢番說話 搞到我都想喊....

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0