標題: [其他] [100705]WG閔先藝同SJ東海 [打印本頁]

作者: Cherlotte    時間: 2010-7-5 00:29     標題: [100705]WG閔先藝同SJ東海

大家覺得閔先藝同東海系咩關係,因為系來玩吧果個節目度佢地兩個......................
仲有閔先藝父親嘅弔唁會東海都有出席,東海仲好似喊過WO
大家又覺得佢地襯唔襯呢?
又會唔會支持佢地.........呢?

作者: ywlr    時間: 2010-7-5 00:52

佢地而家應該冇野...
話哂都淨係見過一,兩次
不過有發展空間既,我覺得佢地幾襯xd
我會支持佢地!~
作者: NicE1004    時間: 2010-7-5 01:15

作者: ---儀---    時間: 2010-7-5 02:42

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-7-5 01:15 發表
其實我覺得當年朴泰恆仲好喇. . .
我認同:765556
作者: 癡心小子    時間: 2010-7-5 03:35

對我黎講...佢地五個既另一半係邊個都唔緊要...
只要對方係一個好男人就OK...=]
作者: 婷:)    時間: 2010-7-5 11:43

來玩吧只係節目效果姐`
先藝父親嘅弔唁會希澈都有去`
同埋東海佢爸爸之前已經過左身`
佢同佢爸爸又係超好既`諗反爸爸都冇咩問題`
襯唔襯牙`?我就覺得一般;
因為東海個樣都好細過咁`小隊個樣好成熟`
大家都可以話岩岩好襯到`
身為佢地既fan`佢地一齊就一定最好不過啦:463
作者: ying1221    時間: 2010-7-5 12:48

東海係銀赫嫁b0 XD
講真,,
小隊係一個令女 , 東海又係一個令仔 ..
個配合真係唔錯 ..
但係兩隊都咁多野做 ..
就算有心一齊都冇時間啦~"~
sosad / 3 \
作者: 癡心小子    時間: 2010-7-5 13:56

等我上網睇下邊個係東海先...因為自己對SJ唔係好熟...:5645
另外好想知女皇既"緋聞男友"又係邊個...:345
作者: hong0923    時間: 2010-7-5 15:44

我身為佢地o既fans
覺得佢地好親
佢地已當大家係朋友了
作者: ALLALL    時間: 2010-7-5 19:33

如果先藝大人鍾意既,我一 定支持

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0