標題: [生活照] [100709]瑜斌昭熙惠林去影院途中 [打印本頁]

作者: 中文王    時間: 2010-7-10 01:03     標題: [100709]瑜斌昭熙惠林去影院途中

cr. JANEyjK@twitter, soompi

JANEyjK

I told them not to look at the camera and Lim posed, LOL. On our way to the movie theater! my babies <3 http://twitpic.com/23o9ds
作者: 波肥    時間: 2010-7-10 01:04

呢張好似唔知係邊見過咁-,-
作者: NicE1004    時間: 2010-7-10 01:31

作者: 癡心小子    時間: 2010-7-10 02:02

佢地三個唔理先藝同譽恩一齊去睇戲...XD
作者: ying1221    時間: 2010-7-10 15:06

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-7-10 01:31 發表
好似係佢地去睇3D 反斗奇兵果晚,
但係先藝同譽恩果晚去左邊呢. .
3D 反斗奇兵-v-
真係充滿童真呢XDXD
唔知會唔會睇埋史力加呢@v@?
作者: kawaitina    時間: 2010-7-10 19:08

佢地三個ge友誼增加不少呢!
sunye 同女皇點解唔一齊去呀?><
作者: 波肥    時間: 2010-7-10 19:11

可能佢2個唔中意睇呱
作者: stephy310    時間: 2010-7-10 19:41

yubin好cool
作者: kennysng    時間: 2010-7-10 19:46

sohee穿得好隨便= =
作者: johnt    時間: 2010-7-10 20:10

lim幾搞笑
作者: dio    時間: 2010-7-10 22:36

太好了我越來越鐘意惠林這個女孩,咁咪好羅大家一同工作,現在她們成了好朋友,是很好的發展
作者: 癡心小子    時間: 2010-7-11 02:23

聽你地咁講...其實Lim之前係咪同佢地四個傳過不和???O.O
作者: Dar魂仔    時間: 2010-7-11 04:06

現在成了好朋友,唔係幾好咩??:6554 :6554

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0