標題: [其他留言或資料] [100714]WG最新日程(7,8月) [打印本頁]

作者: 中文王    時間: 2010-7-14 22:22     標題: [100714]WG最新日程(7,8月)

轉soompi
資料非官方, 一切以官方資料為準

(美國時間)7月16日(五) - 火奴魯魯(夏威夷), World Tour
(美國時間)7月17日(六) - 火奴魯魯(夏威夷), World Tour
7月23日(五) - 花蓮(台灣), 夏戀嘉年華
7月31日(六) - 吉隆坡(馬來西亞), MTV World Stage
8月3日(二)  - 新加坡, SINGfest
8月21日(六) - 台北(台灣), 『大韓流』演唱會 (WG, 2PM, MBLAQ)
8月22日(日) - 高雄(台灣), 『大韓流』演唱會 (WG, 2PM, MBLAQ)
作者: Siuf0rd;D    時間: 2010-7-14 23:40

又去台灣t^t
作者: ywlr    時間: 2010-7-14 23:41

好羡慕台灣既wf
又去新加坡-,-
作者: hong0923    時間: 2010-7-14 23:45

黎澳門都得架
我地照去
快D黎啦
作者: 波肥    時間: 2010-7-14 23:56

係囉 黎澳門都得嫁.........
作者: 癡心小子    時間: 2010-7-15 01:21

Oh...小弟都係今日先知...=.=
我覺得佢地今次再去台灣既安排一d都唔出奇...=]
因為上次只係純粹訪台...而今次係開演唱會...=]
不過如果話佢地又去新加坡就...=.=
唉...希望佢地快d黎香港啦.../.\
作者: icy    時間: 2010-7-15 01:32

唔通真係去唔成澳門@@定係未出消息=.=
作者: maxmo1003    時間: 2010-7-15 08:22

始終都係冇香港...
作者: vwft21    時間: 2010-7-15 10:00

wg 去3次台灣...
都唔去一次香港既
作者: kennysng    時間: 2010-7-15 16:45

之前有消息話wg會7月中去澳門= =
作者: ---儀---    時間: 2010-7-19 13:35

有錢真係8月跟佢地去台北同高雄T^T

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0