標題: [Twitter留言更新] [100720]先藝Twitter更新 [中譯]更新左 入來睇下 [打印本頁]

作者: kururung26    時間: 2010-7-20 21:57     標題: [100720]先藝Twitter更新 [中譯]更新左 入來睇下

先藝番左韓國家住la~同佢奶奶/外婆生活ing lo^_^

WGsun
Mu granfma loooves flowers....hahaha (Mu不kown係不係打Eorr左,係不係my?)
我奶奶/外婆非常喜愛花....哈哈嘿
about 17 hours ago via twidroid

http://twitgoo.com/19blvo
先藝奶奶/外婆喜愛~花^^
(sorry,我不kown how放photos上來T.T)

Finally we are done with our first US tour in Hawaii.. Such a beautiful city...and going to Korea!! Happy Sunday everyone! :D
終於我地(WG)做完最後的一場美巡係夏威夷..這裡係一個美麗同漂亮的城市...同番ing韓國!!希望每個人都有快樂,滿意,高興的星期日! :D
1:21 PM Jul 18th via Twitter for iPhone

要上去睇比net你~https://twitter.com/WGsun

我冇things做,幫下手譯下
大家將就下我la._.~thz(不要打我,我廢,f2不kown how做中譯,sorry /_\')

作者: 婷:)    時間: 2010-7-20 21:58

姐係依架小隊反左韓國?!
YUBIN都反左w0`
係唔係成隊都反左?!
作者: ---儀---    時間: 2010-7-20 23:29

幫你貼左圖出黎...
先藝個句打錯字姐
應該係my~~ 唔係me = ="
me是單只我一人
my是 "我的"
作者: mr.fung    時間: 2010-7-21 00:22

引用:
原帖由 婷:) 於 20/7/2010 09:58 PM 發表
姐係依架小隊反左韓國?!
YUBIN都反左w0`
係唔係成隊都反左?!
好似咸隊反左 - -"
作者: 波肥    時間: 2010-7-21 00:24

引用:
原帖由 mr.fung 於 2010-7-21 00:22 發表

好似咸隊反左 - -"
咸隊????????
係唔係想打成隊????????
咸隊囉!!!!!!!!!哈哈
作者: kumera    時間: 2010-7-21 00:26

我睇到"反左韓國"真係打左個突

諗左一輪先諗到你係講緊"返左韓國"
你講到好似WG叛國咁:5645
作者: icy    時間: 2010-7-21 02:31

係成隊番左=.=
小隊係twitter有提過佢地番去-.-
作者: 浪人阿坚    時間: 2010-7-22 23:29

WG返咗韓國啊?
甘又會有WG上韓國的綜藝節目啦。
到時又有的笑啦、

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0