標題: [Twitter留言更新] [100722]宣美Twitter更新 - 我想去海灘 [中譯] [打印本頁]

作者: 中文王    時間: 2010-7-22 22:35     標題: [100722]宣美Twitter更新 - 我想去海灘 [中譯]

http://twitter.com/mimimimi0502

I wanna go to the beach...but...actually I can't swim at all..Is there anybody who can teach me??kkkkk T.T
我想去海灘...但是...事實上我不懂游泳..有人能教我游泳嗎??kkkkk T.T

oh...many people can't swim...kkkk we'd better stay at home... do your studying or homework..instead of going to the beach..kk T.T
哦...很多人也不會游泳...kkk我們最好留在在家裡...好好溫習或者做家課...而不是去海灘..kk T.T

피자먹고싶다...
我想食pizza
作者: mr.fung    時間: 2010-7-22 23:00

我教你mimi >< 我買pizza比你食 ><

作者: 浪人阿坚    時間: 2010-7-22 23:26

嗯。。。。很想教MIMI游泳。
不過我也不會啊。呵呵。。
還是待在家里溫習吧。。
作者: icy    時間: 2010-7-22 23:32

我們最好留在在家裡...好好溫習或者做家課..講得好!
小美要努力xd
作者: NicE1004    時間: 2010-7-23 00:24

作者: cabi55    時間: 2010-7-23 00:39

看來宣美現在很想出來玩呢
是不是讀書讀累了呢 ?
作者: 伯爵    時間: 2010-7-23 01:06

我都好想知道美美最近點al
作者: stephy310    時間: 2010-7-23 01:09

好開心啊
日日上黎都見到有sunmi  ge消息
作者: maxmo1003    時間: 2010-7-23 01:14

溫書還溫書...有時都要放鬆下喔小美~
作者: ywlr    時間: 2010-7-23 01:28

哈小美我教你游水啦xd
小美你要努力
我地一齊努力!!
作者: 911hk    時間: 2010-7-23 12:59

小美,我都唔係好識游架~
我地一齊去學啦^口^~

想要食pizza~又要留屋企溫書,叫外賣啦~!!

作者: Tom1234    時間: 2010-7-23 20:45

我教mimi你游水啦@@
等我買pizza比你食@@
mimi要+油,比心機讀書,hwi i ting

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0