標題: [100730]與佳仁外貌95%一致的火星人徐藝瑟成為話題 [打印本頁]

作者: 婷:)    時間: 2010-7-30 19:21     標題: [100730]與佳仁外貌95%一致的火星人徐藝瑟成為話題

出現了酷似女子組合Brown Eyed Girls的佳仁的普通人,這引起了大家的關注。
因為與佳仁的外貌極為相似而在在線網站上成為話題的徐藝瑟 出演了於7月29日播放的有線頻道tvN《火星人VS火星人》節目。據悉,徐藝瑟因不僅眼形,就連外貌、頭型和衣著類型都和佳仁非常像,而擁有著很多的粉絲。
《火星人VS火星人》的製作人員為了分析二人的相似形程度,找到了整容外科專門醫生。某整容外科院長解釋說:“左右著人的印象的眼睛占了80%,比例非常高,徐藝瑟眼睛的樣子和佳仁非常像”,“二人整體外貌有95%是相似的”。
製作人員還在首爾明洞放上佳仁和徐藝瑟的照片,進行了“猜猜誰是真正的佳仁”的問卷調查。在200多名參加的這次問卷調查中,徐某和佳仁得到了相似的票數,再一次證明了她與佳仁十分相似
作者: ★丁`    時間: 2010-7-30 19:33

真系好似餅印咁-_-
作者: johnny003    時間: 2010-7-30 19:48

係唔係左邊先係佳仁?
作者: 〥呀賢﹏™    時間: 2010-7-30 19:51

我都分唔清邊個先係佳人a0a"
聽聲就知得一清二楚
作者: kumera    時間: 2010-7-30 20:51

嘩齋睇上面兩張相我真係覺得兩個都係佳仁
作者: XSOCHILD    時間: 2010-7-30 21:01

應該係灰白間,
拎住相機,搽黑色指甲油既先係佳仁,
雖然兩個真係好似樣,
但直覺一睇就覺灰白間衫既係佳仁

唔知權睇呢兩張相,會唔會分到真正既佳仁呢?
作者: 波肥    時間: 2010-7-30 21:07

原全分唔出邊個係佳仁-,-
作者: 911hk    時間: 2010-7-30 22:45

引用:
原帖由 XSOCHILD 於 2010-7-30 21:01 發表
應該係灰白間,
拎住相機,搽黑色指甲油既先係佳仁,
雖然兩個真係好似樣,
但直覺一睇就覺灰白間衫既係佳仁

唔知權睇呢兩張相,會唔會分到真正既佳仁呢? ...
叫權來分,如果錯左就...嘿嘿
作者: NicE1004    時間: 2010-7-31 00:24

作者: johnny003    時間: 2010-7-31 01:05

不過睇耐d開始可以sure左邊先係佳仁,
她皮膚好白同她頭髮是紅色ma..
以我觀察,
右邊的皮膚黃d...
手又粗又黃,
所以左邊比我既感覺係佳仁.
作者: NicE1004    時間: 2010-7-31 01:11

作者: ---儀---    時間: 2010-7-31 01:29

我個feel左手個位係佳仁...-3-
睇黎有人照樣整容都唔奇= ="
作者: ywlr    時間: 2010-7-31 01:38

我一開始以為兩個都係佳仁:5645
我估左邊嗰個系掛...
婷快d開估!!
作者: maxmo1003    時間: 2010-7-31 01:38

係咪同一個人黎咖- -" 只係個陰唔同左姐!我都得啦~
作者: iamying    時間: 2010-7-31 13:08

嘩..真系好似!
岩岩一睇真系以為兩個都系佳仁..
作者: chakuu    時間: 2010-7-31 17:21

如果有個人同我個樣有95%似
我會嚇到暈:657865
作者: 婷:)    時間: 2010-7-31 21:23

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-7-31 01:11 發表
婷,
有無得開估架?
定係妳都唔知答案. . .
我自己係唔知答案-_-
如果冇估錯`應該係左手邊!!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0