標題: [Twitter留言更新] [100801]宣美twitter更新 [中譯] [打印本頁]

作者: 〥呀賢﹏™    時間: 2010-8-1 23:32     標題: [100801]宣美twitter更新 [中譯]

來源 : JYPCNF
一轉 : SunmiHK
翻譯by : 呀賢~ (本人)

====================================================
p.s  啊一古....我們的小美怎麼了....:344
      你可愛的臉蛋怎麼了-3-?
      你傷勢嚴重嗎...很擔心你的說....T.T
      可以的話...要上傳你的照片啊....
      讓大家都可以關心一下你的傷勢啊....T.T
      最後....請小心身體...別再受傷了...我們會心痛的啊....
=====================================================
作者: mr.fung    時間: 2010-8-1 23:34

係...有嚴重嘅問題- -' 就係太4次元
作者: 嵐之音    時間: 2010-8-1 23:40

來源 : mimitwitter

新左..mimi 用ipone?!
無野搵野做... 等ZZZ

作者: NicE1004    時間: 2010-8-2 00:21

作者: 〥呀賢﹏™    時間: 2010-8-2 00:22

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-2 00:21 發表

佢一向都用iPhone做update架喇~
一時時啦...有時佢會用電腦update...
不過都係用iPhone多=]
作者: NicE1004    時間: 2010-8-2 00:41

作者: ywlr    時間: 2010-8-2 01:03

我估係生暗瘡
作者: 911hk    時間: 2010-8-2 01:51

小美果D tw留言..係唔係只係4次元....
小美講笑定真?
作者: 波肥    時間: 2010-8-2 02:45

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-2 00:41 發表

搞到我都想買返部iPhone. . .
以家d iPone唔係幾好用
好鬼死易壞.......
我見我個fd成日要拎部iPone去整
作者: iamying    時間: 2010-8-2 09:52

希望吾系受好大既傷既~_~
快d好番haha
作者: kawaitina    時間: 2010-8-2 20:23

希望小美可以快d好返...
唔知係咩事呢.?

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0