標題: [100812] 少女時代泰妍歌唱實力最強! [打印本頁]

作者: mcc199792    時間: 2010-8-12 18:20     標題: [100812] 少女時代泰妍歌唱實力最強!

轉自:少女時代中文網(SNSDiNG)
來源:烏森
翻譯:小康
製圖:鏡子。

作者: se7en2se7en    時間: 2010-8-12 20:09

下!!!唔係掛!!!咁樣投票出黎都得!!!
如果大家聽下davichi既李海麗唱歌, 真係高左一個level
davichi listen
[youtube]A1GOtIOQAhc[/youtube]
davichi 不要走不要走
[youtube]Dc0ePxOSGWc[/youtube]
作者: 中文王    時間: 2010-8-12 20:26

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2010-8-12 20:09 發表
下!!!唔係掛!!!咁樣投票出黎都得!!!
如果大家聽下davichi既李海麗唱歌, 真係高左一個level
davichi listen
A1GOtIOQAhc
davichi 不要走不要走
Dc0ePxOSGWc
年終有唔少呢d無聊投票架啦,
仲有呢個係女歌手唔係女團,
好似講d solo歌手都好差咁。
作者: wkyjason    時間: 2010-8-12 20:57

呢d投票真係得啖笑,李海麗同3甲比都好好多喎
作者: ruby12329    時間: 2010-8-12 21:06

三甲裡面我覺得係Jea最好喎,佢好有實力啊,Jea最高:765556
作者: mcc199792    時間: 2010-8-12 21:19

我個人倒認為WG的先藝,4MINUTE的嘉允,唱功也不錯~
作者: SHEKSHEK118    時間: 2010-8-14 21:04

我覺得泰妍都算好聽既 ,但歌唱實力未去到最強~
係唔係3甲之內我唔評論~
我都認同davichi的唱功係唔錯!~
作者: chin4570    時間: 2010-8-22 01:23

引用:
原帖由 mcc199792 於 2010-8-12 21:19 發表
我個人倒認為WG的先藝,4MINUTE的嘉允,唱功也不錯~
我覺得係SUNYE /女皇
女皇 唱歌 好powerful 你地唔覺咩?
不過sunye D唱功好d

作者: 911hk    時間: 2010-8-22 01:48

我覺得佢呢個投票應該係無WG簡...

WG攻美離韓後,
好多韓國女團相關都無份,
因為WG已經沖出左亞洲,變左係國際...

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0