標題: [綜藝看] [100817]日本NHK電視節目講WG [打印本頁]

作者: 中文王    時間: 2010-8-18 01:54     標題: [100817]日本NHK電視節目講WG

點解個男人會有支女王棒

[flash]http://player.youku.com/player.php/sid/XMTk4MjA5MDg0/v.swf[/flash]
作者: 波肥    時間: 2010-8-18 02:04

係wow點解會有既!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我又要..................
作者: 中文王    時間: 2010-8-18 02:06

引用:
原帖由 波肥 於 2010-8-18 02:04 發表
係wow點解會有既!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我又要..................
要入fans club先可以有架
作者: 波肥    時間: 2010-8-18 02:10

引用:
原帖由 中文王 於 2010-8-18 02:06 發表

要入fans club先可以有架
唔制牙
作者: ywlr    時間: 2010-8-18 02:23

嗰個男人係咪超級fans?
作者: 911hk    時間: 2010-8-18 02:28

我都想要果支-_-

片中的"Wonder Dolls"...
唔計樣同身材等因素,其實真係跳得幾好..
作者: 波肥    時間: 2010-8-18 02:35

引用:
原帖由 911hk 於 2010-8-18 02:28 發表
我都想要果支-_-

片中的"Wonder Dolls"...
唔計樣同身材等因素,其實真係跳得幾好..
大家咁話........都係想要果支野

講得冇錯......唔睇樣 佢地真係跳到幾好嫁bor
作者: tc~@    時間: 2010-8-18 02:46

大家聽得明日文:5645
好想睇 不過聽唔明日文....
作者: 婷:)    時間: 2010-8-18 13:20

個支野大家估下要幾錢?@@
其實去尋韓者應該有得訂~

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0