標題: [Twitter留言更新] [100818]宣美twitter更新 [中譯] [打印本頁]

作者: 波肥    時間: 2010-8-18 03:20     標題: [100818]宣美twitter更新 [中譯]

翻譯:波肥

@JANEyjK I'll do that instead of you but you gotta do my homework. Haha you'd better go to eat 쌀국수
about 5 hours ago via Twitter for iPhone in reply to JANEyjK
我可以做那些事來跟你交換 但你必須做我的功課 哈哈 你最好去吃米粉(唔知咩....google就話係咩米粉)

作者: 中文王    時間: 2010-8-18 03:29

自己功課應該要自己做
作者: 波肥    時間: 2010-8-18 03:30

小美真係懶 連功課都要人幫佢
哈哈!!!!!!!!!!!!!!!
小美你真係.....................................
作者: 911hk    時間: 2010-8-18 03:59

小美要找外星人幫佢做...
作者: NicE1004    時間: 2010-8-18 07:30

作者: 嵐之音    時間: 2010-8-18 16:24

小妖識做地球人D功課?!
mimi好好笑..
作者: stephy310    時間: 2010-8-18 16:36

sunmi我幫你做功課
不過你要幫番我做功課
作者: hinchi20    時間: 2010-8-18 17:55

而家冇咁忙都要人同你做功課!
唔乖!!
作者: NicE1004    時間: 2010-8-19 00:26

作者: ywlr    時間: 2010-8-19 03:37

小美叫人幫佢做功課咁曳xd...
自己做啦!!
作者: 波肥    時間: 2010-8-19 03:41

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-19 00:26 發表
原來係3個添. . . . . .
同一日既可唔可以放哂同一個post呢?
然後加(幾多樓更新)
咁樣會好少少吧
哈哈!!!!!!!!咁都比你發現左tim

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0