標題: [新聞] [100820]抵台明開騷WG狂擦鳳梨酥懶答問題 [打印本頁]

作者: lalalok    時間: 2010-8-20 13:39     標題: [100820]抵台明開騷WG狂擦鳳梨酥懶答問題

(蘋果日報)

WG昨日在飯店受訪,但規矩多多。

WG和 2PM昨日飛抵台灣準備開騷,幾乎人人都戴黑超,星味十足。

WG黐鬚拍廣告,十分搞鬼。

憑一曲《 Nobody》爆紅的韓國組合 Wonder Girls( WG),昨日率領師弟組合 2PM飛抵台灣,準備演出明天的「大韓流演唱會」,
獲 500名歌迷接機,但他們之後受訪卻耍大牌,禁報紙雜誌記者拍照,但看到鳳梨酥則眼睛發光。
雲集 Wonder Girls、 2PM、 MBLAQ、 miss A等演出的「大韓流演唱會」,明晚在台北南港展覽館舉行,而原定後天在高雄的一場卻臨時取消,
主辦單位解釋因場地達不到表演要求,但外傳原因是銷情麻麻。此舉引來已購票的南台灣粉絲大失所望,痛批他們沒良心。
顯阿姐地位
昨日歌迷一早帶定橫額在機場霸位,當 WG等人出閘時,歌迷叫到拆天,警方出動 30多人維持秩序,加上主辦單位派出大批保安,場面墟冚。眾星之後換衫在西華飯店受訪,
三隊組合共 16人, WG被安排坐正中間,盡顯阿姐地位。
眾人一看到鳳梨酥,眼睛全都發光,曾經來台的 WG隊長先藝豎起大拇指向 2PM介紹:「超級好吃!」大夥兒立刻不顧形象品嚐起來。

黐鬚拍廣告
他們的事務所昨日耍大牌,禁止報紙雜誌記者拍照,最後要由大會發相,原本安排記者問三個問題,最後卻以時間不夠為由減為兩題,規矩多多。
此外, WG日前在首爾拍攝服飾品牌新廣告,她們扮鬼扮馬反串黐鬚,又穿上厚衣服在室內作狀釣魚,而昭熙的中國娃娃造型曝光後,獲網友大讚可愛。
採訪、攝影:黎寶蘋

作者: 肥樂    時間: 2010-8-20 13:50

講到 wg 好似好衰咁= =
作者: kennysng    時間: 2010-8-20 13:50

係唔係JYP唔比影照= =
作者: cherry0506    時間: 2010-8-20 14:04

我覺得wg 唔係咁衰囉!
作者: 波肥    時間: 2010-8-20 14:10

唔洗講咁誇張-,-
話見到鳳梨酥就眼睛就發光囉.............
作者: stephy310    時間: 2010-8-20 14:50

其實呢d都係公司安排姐
唔關d組合事囉我覺得
作者: TongloveWG    時間: 2010-8-20 15:03

句句有骨咁- -
我地個WG先唔會好似佢講得咁衰呀!!!
但係我好想睇下佢地見到鳯梨酥嗰個樣,一定好可愛^^
作者: 婷:)    時間: 2010-8-20 15:28

-_-蘋果日報係咁架啦~
好黑人憎-__-
作者: ALLALL    時間: 2010-8-20 17:19

寫到WG好似幾日冇食野咁@_@
作者: Tom1234    時間: 2010-8-20 17:20

人地韓國果邊d規擧係咁
冇啦啦又話人地大牌
咁唔中意,咪唔好訪問lo
生果報成日唔係唱衰人就講色情新閒
作者: 中文王    時間: 2010-8-20 19:51

講得咁衰,
我要考慮以後轉唔轉蘋果d野,
先唔轉佢段動新聞.
作者: NicE1004    時間: 2010-8-20 23:45

作者: ywlr    時間: 2010-8-21 00:47

蘋果真係好鬼衰-_-
句句都好骨...
不過唔止蘋果系咁
作者: 中文王    時間: 2010-8-21 00:52

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-20 23:45 發表

佢個報格就係咁樣,
所以我唔會睇唔會買佢成個集團既任何產品!
不過今次台灣蘋果比香港好好多
作者: 911hk    時間: 2010-8-21 02:03

如果WG玩黐鬚的時侯,小美係道的話一定好好玩,實有勁多笑料爆出黎......
作者: siusajay    時間: 2010-8-21 02:16

係FANS就梗係知佢地唔係D咁既人啦
佢地既人品有幾好大把韓國藝人可以証明
不過唔係FANS就.......
PS 點解要趕客:436
作者: 癡心小子    時間: 2010-8-21 02:17

唉...蘋果不嬲都最興老吹同誇張架啦...:233
作者: se7en2se7en    時間: 2010-8-21 02:29

引用:
原帖由 kennysng 於 2010-8-20 13:50 發表
係唔係JYP唔比影照= =
應該係Mnet, 因為MBLAQ都在場,所以蘋果係講錯

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0