標題: [LIVE看] [100821]回顧070211 wg第一次的irony 竟然如此淋漓盡致 [打印本頁]

作者: chin4570    時間: 2010-8-21 03:00     標題: [100821]回顧070211 wg第一次的irony 竟然如此淋漓盡致

同平時好唔同 佢地發揮到淋漓盡致(第一次演出)mbc 我聽完好似特別激動

sohee/小野馬/女皇同sun mi 都特別左(進入瘋狂狀態禁 sohee更加係第一次演出玩歌改節奏 ) 可能係鏡頭做得好好 (特別係小野馬rop個past)

[youtube]MU6BA_VVw0o[/youtube][ 本帖最後由 chin4570 於 2010-8-28 11:54 編輯 ]
作者: 波肥    時間: 2010-8-21 03:06

女皇之前個頭都幾好睇!!!!!!!!
作者: ---儀---    時間: 2010-8-21 03:13

下次請加上發帖日期

第一個live唔係lee個...
lee個應該係kbs music bank既第一個live~
作者: 肥樂    時間: 2010-8-21 03:35

真係好難相信...佢地果陣 15 歲:657865

我15歲果陣....仲係成舊飯咁
作者: 911hk    時間: 2010-8-21 03:45

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-8-21 03:35 發表
真係好難相信...佢地果陣 15 歲:657865

我15歲果陣....仲係成舊飯咁
ps.3隻15,2隻17...

唔係當時5隻都15..

不過饅頭真係..................
對比之下...
作者: maxmo1003    時間: 2010-8-21 04:22

昭熙...轉變好大~不過佢始終都係我鐘意既昭熙...:23423
作者: 0805michael    時間: 2010-8-21 06:29

點解 Wonder Girls 個咪唔系掛在嘴邊而是手提式?
作者: ---儀---    時間: 2010-8-21 06:33

引用:
原帖由 0805michael 於 2010-8-21 06:29 發表
點解 Wonder Girls 個咪唔系掛在嘴邊而是手提式?
LEE樣唔到佢地揀
電視台俾LEE兩隻邊一隻都要用
所以佢地會練埋用咪同唔用咪用耳咪既練習
作者: 0805michael    時間: 2010-8-21 06:58

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-8-21 06:33 發表

LEE樣唔到佢地揀
電視台俾LEE兩隻邊一隻都要用
所以佢地會練埋用咪同唔用咪用耳咪既練習
o甘如果唱 Nobody 或 2DT 的時候, 我知道 Nobody 和 2DT 要用耳咪 (2DT 我諗可以用手堤咪), o甘點算 O.o
作者: NicE1004    時間: 2010-8-21 07:44

作者: 嵐之音    時間: 2010-8-21 11:15

crazy mode 既sohee 會點??
作者: 肥樂    時間: 2010-8-21 11:46

引用:
原帖由 911hk 於 2010-8-21 03:45 發表

ps.3隻15,2隻17...

唔係當時5隻都15..

不過饅頭真係..................
對比之下...
sohee mimi 小A 果3個 15歲ma ~o~"
作者: ALLALL    時間: 2010-8-21 12:07

個陣時WG已經咁多飯嫁啦?
作者: ---儀---    時間: 2010-8-21 15:34

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-21 07:44 發表
我搵返自己D片. . .發覺070211果段係SBS既?
所以lee個我話唔係第一場!
作者: ---儀---    時間: 2010-8-21 15:35

引用:
原帖由 ALLALL 於 2010-8-21 12:07 發表
個陣時WG已經咁多飯嫁啦?
個陣佢地用阿rain師妹入去嫁!!!
作者: albion    時間: 2010-8-21 15:52

佢地個時把聲同依家真係有好大分別,我覺得依家佢地把聲好有自己風格同埋技巧
可見3年黎佢地落左幾多苦功去練歌

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0