標題: [新聞] [100821] WG昭熙被老闆爆最會撒嬌 [打印本頁]

作者: 司空星兒    時間: 2010-8-21 12:05     標題: [100821] WG昭熙被老闆爆最會撒嬌

韓國當紅女子組合 Wonder Girls( WG),今晚在台北南港展覽館舉行「大韓流演唱會」,昨午她們聯同一齊演出的事務所老闆朴震榮、師弟組合 2PM、 miss A等出席記者會, WG壓軸出場,盡顯身份。
朴震榮被問到幾隊組合中誰最會撒嬌時,他說:「我覺得是 WG的昭熙!」又說已經自立門戶的前徒弟 Rain,才是最常找他訴苦的人,他很樂意輔導 Rain的情緒,間接再次粉碎師徒不和的傳聞。

2PM簽名會逼爆2PM在記招後舉行簽名會,原本只招待 200名粉絲進場,結果卻逼多一倍人,有粉絲更激動落淚。
作者: 甘泉    時間: 2010-8-21 12:14

2PM簽名會逼爆2PM在記招後舉行簽名會,原本只招待 200名粉絲進場,結果卻逼多一倍人,有粉絲更激動落淚。

真係好瘋狂:5645
作者: lalalok    時間: 2010-8-21 12:29

頭先想報導這篇新聞,不過..........
WG壓軸出場,果然係師姐啊!!
作者: maxmo1003    時間: 2010-8-21 13:43

想見下昭熙點撒JYP嬌:8797
作者: stephy310    時間: 2010-8-21 14:50

幅相 yubin有d似sunmi
作者: 婷:)    時間: 2010-8-21 18:32

唔講真係唔知-_-
我仲以為係YUBIN大姐@@
作者: ywlr    時間: 2010-8-21 18:40

我諗如果wg係香港舉行簽名會
我都會激動落淚xd
作者: 中文王    時間: 2010-8-21 20:20

一向都知JYP同rain冇野架啦,
有野就唔會私底下繼續有來往.
作者: yoyo1996101    時間: 2010-8-21 22:03

饅頭中意撒嬌唔出奇,
但佢會點對住jyp撒嬌呢?
作者: Dar魂仔    時間: 2010-8-21 23:04

:4523 饅頭會點對住我撒嬌呢?:6554
(不喜勿串)
作者: 911hk    時間: 2010-8-22 01:02

饅頭撒嬌的可愛樣子在腦海幻想中...
:345
作者: NicE1004    時間: 2010-8-22 01:18

作者: bill0219    時間: 2010-8-23 02:02

"JYP可以從昭熙的眼神中知道昭熙有事要說"
我記的內容是這樣....
不過昭熙撒嬌還蠻想看的XD

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0