標題: [新聞] [100821]大韓流記者會! 徒弟中JYP與Rain感情最好(有WG) [打印本頁]

作者: 中文王    時間: 2010-8-21 22:47     標題: [100821]大韓流記者會! 徒弟中JYP與Rain感情最好(有WG)

http://news.chinayes.com/Content/20100820/kcb3ddzzlzdns.shtml

ChinaYES娛樂8月20日台北報導大韓流演唱會明天將在南港展覽館登場,今天音樂教父樸振榮(JYP)率領旗下子弟兵Wonder Girls、2PM、Miss A與前愛徒Rain的徒弟們MBLAQ一同召開訪台記者會。大批粉絲們在記者會場外圍觀,JYP進入記者會場前,還大方與粉絲們握手,引起粉絲們大聲尖叫。記者會場第一個上台的是MBLAQ,隨後是出道不滿一個月的Miss A、JYP、2PM,最後登場的則是Wonder Girls。

JYP表示,在這麽多子弟兵中,最常會跟他談心的反而是已經自立公司的Rain﹔他常常會跟JYP抱怨一些煩惱的事情,但也只是純粹發牢騷,遇到問題依舊是自己解決一切。 JYP還說,會選這些孩子們出來,有的是因為歌藝好,有的是因為有才藝,最重要的是他們每一個人都對於成為巨星抱有理想與夢想,而且肯努力吃苦。就像Wonder Girls的先藝、2PM前隊長宰範和2AM隊長趙權都是在公司中經過6年以上的練習生生活,才獲得出道的機會。

結束了記者會後,2PM又馬不停蹄的趕到Y17青年活動中心展開粉絲簽票會活動,現場熱情粉絲塞爆活動場地,看來這股韓流風的威力將持續蔓延。 (記者:鄧凱心)
作者: 中文王    時間: 2010-8-21 23:19

轉soompi

作者: ywlr    時間: 2010-8-21 23:26

哈當jyp係垃圾筒...
佢地擺明無不和啦...
作者: 911hk    時間: 2010-8-22 01:12

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-8-21 23:26 發表
哈當jyp係垃圾筒...
佢地擺明無不和啦...
睇清楚段字先....

佢標題寫就話垃圾桶,
但意思上唔係當佢係垃圾...

篇文章係講緊2人不和傳聞是老作的,
2人其實不是不和....=.=
作者: NicE1004    時間: 2010-8-22 01:16

作者: se7en2se7en    時間: 2010-8-22 01:56

其實係傳媒習慣左明星一離開公司就覺得係同老闆不和,
佢地唔會估到JYP可以咁順攤由得rain自立門戶
作者: NicE1004    時間: 2010-8-22 02:14

作者: ---儀---    時間: 2010-8-22 04:30

不和我就知實冇既..
bi oppa都唔係咁既人..
不過佢走唔排除有d原因既....
作者: se7en2se7en    時間: 2010-8-23 01:32

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-8-22 04:30 發表
不和我就知實冇既..
bi oppa都唔係咁既人..
不過佢走唔排除有d原因既....
我覺得係唔想比公司捒縛住,
好似周杰倫咁,因為自己係老闆,想做咩就做咩,
留係JYP可能一世都唔可以做製作人同捧新人

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0