標題: [新聞] [100825] Wonder Girls在仁川機場[中譯] [打印本頁]

作者: ★丁`    時間: 2010-8-25 22:15     標題: [100825] Wonder Girls在仁川機場[中譯]

[翻譯: ★丁`@WGHK]
[轉載請注明www.wondergirlshk.com]

http://wonderfulsworld.com/2010/ ... ique-fashion-style/

Wonder Girls 在仁川機場出現
''他們不一樣的潮流風格''

今天早上Wonder Girls 在仁川機場出現。
她們剛在台灣完成了一場十分成功的演唱會。她們不一樣的潮流風格在一出關口便引起了傳媒的注意。
每一位成員都有她們獨特的衣著風格: 可愛丶性感,什至是''街坊裝''。

作者: ruby12329    時間: 2010-8-25 22:32

''街坊裝''xdd佢地已經當搭飛機係搭巴士一樣啦
作者: NicE1004    時間: 2010-8-25 22:56

作者: kumera    時間: 2010-8-25 23:18

丫我發覺女王好多時都唔會載墨鏡...

「WG素顏最佳」呢個稱號的確當之無愧
作者: 波肥    時間: 2010-8-25 23:36

引用:
原帖由 kumera 於 2010-8-25 23:18 發表

我都係咁話 呵呵
作者: ywlr    時間: 2010-8-26 00:30

引用:
原帖由 kumera 於 2010-8-25 23:18 發表

基本上多數得女皇唔帶
講真素顏同化妝無咩分別
作者: 冬冬粒    時間: 2010-8-26 00:33

街坊裝'係咪講緊女皇?xd
作者: icy    時間: 2010-8-26 01:26

女皇親民,素顏又見得人,當然唔洗帶xd
作者: Jeffrey18503    時間: 2010-8-26 04:42

佢地今次返韓國係為左....???
作者: arale_321    時間: 2010-8-26 08:37

support WG~

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0