標題: [100828]CNBLUE冧掂 WG{蘋果日報} [打印本頁]

作者: kumera    時間: 2010-8-28 15:46     標題: [100828]CNBLUE冧掂 WG{蘋果日報}

韓國組合 CNBLUE,前晚在港開騷大受歡迎,昨日他們接受本報專訪,提到 Wonder Girls( WG)也被冧掂成為粉絲,他們說:「很開心!之前我們曾在電視台碰面。」更邊說邊跳起 WG的《 2 Different Tears》招牌舞,十分搞鬼。

很多韓國組合如東方神起都會合久必分, CNBLUE坦言有信心一起夾 band夾到老,因為他們老友鬼鬼,像李宗泫拿起蘋果擺甫士時,不小心撞到鄭容和的眼睛,鄭容和也沒有發脾氣。李正信被踢爆會擘大眼睡覺,而港星之中,他們最愛周潤發和周星馳,而拍過《原來是美男》的鄭容和更預告會再拍劇。
作者: ywlr    時間: 2010-8-28 15:48

都淨係sunye係姐...
作者: johnny003    時間: 2010-8-28 18:20

不只sunye呀,
之前唔知yenny定yubin爆料話lim一聽到cnblue就自己靜靜偷笑,
不過lim好似成日變,一時2pm,一時super junior,一時cnblue.......
作者: 婷:)    時間: 2010-8-28 18:27

我只可以講...
我個人唔太鍾意CNBLUE-_-
作者: lun    時間: 2010-8-28 19:01

令我又諗起希澈鍾意SUNYE:435634
作者: yipkachi    時間: 2010-8-28 19:13

唔係sohee咩= =
作者: ywlr    時間: 2010-8-28 19:23

引用:
原帖由 siulop 於 2010-8-28 19:01 發表
令我又諗起希澈鍾意SUNYE:435634
希潵鐘意sohee喎...
鐘意sunye嗰個唔系東海咩?...
作者: chakuu    時間: 2010-8-28 19:58

鐘意cnblue都唔錯呀:765556
唱歌都唔差
作者: kennysng    時間: 2010-8-28 20:03

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-8-28 19:23 發表

希潵鐘意sohee喎...
鐘意sunye嗰個唔系東海咩?...
佢上來玩吧暗房Meeting的結果,不是真的
作者: kammylo1115    時間: 2010-8-28 21:21

-0- 合久必分..........
作者: NicE1004    時間: 2010-8-28 23:58

作者: se7en2se7en    時間: 2010-8-29 04:26

講真呢D八卦野香港記者都知道,我仲以為剩係上面講果位做到咁出面先通街知添
作者: ---儀---    時間: 2010-8-29 04:29

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-8-28 23:58 發表
係呢. . 其實CNBlue佢地走左未?
未...如果我跟既話,..
可能又有特別事..kakaka!
作者: kumera    時間: 2010-8-29 12:10

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2010-8-29 04:26 發表
講真呢D八卦野香港記者都知道,我仲以為剩係上面講果位做到咁出面先通街知添
所以我先特登貼出來
似乎香港D傳媒比以前跟得貼左

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0