標題: [其他] [100830]氣死!! [打印本頁]

作者: bobo19944    時間: 2010-8-30 10:58     標題: [100830]氣死!!

蘋果日報有登WG的報到,說她們沒有像宣傳海報的樣子&美腿==
不過最令人氣的是...報章上的PHOTO是07年的,唉!!
她們又不是靠身材...她們每個人都有自己的特色啊!
小隊有領導才能~
女王唱歌好聽,懂作曲~
瑜斌RAP厲害,跳舞行~
昭熙夠可愛~
慧琳懂4種語言~

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=14396557
大家對事情有什麼看法??
作者: maxmo1003    時間: 2010-8-30 11:05

平果不嬲跟大隊同老作咖啦~唔理佢
作者: kammylo1115    時間: 2010-8-30 11:52

東方也是.........
大6報章話WFG沒有長腿-3-
作者: TongloveWG    時間: 2010-8-30 12:03

點解佢地要咁樣認為WG呀!?都話咗WG唔係靠身材嫁....
係實力...實力呀!!!!!!我地Wonderful中2WG都係因為佢地個個都有自己
GE特色~我真係唔希望外界再咁樣用呢樣野去抨擊WG,不過,點樣都好啦,佢地
係唔會聽GE...就只好唔好理佢地講咩囉,WG喺我地心目中最好就得啦!!!
作者: kennysng    時間: 2010-8-30 12:56

我地唔洗理佢地ar= =
佢地得閒,無野做佢要作新聞,我地阻止唔到佢wo= =
不過只要繼續支持wg就得la^^
作者: bobo19944    時間: 2010-8-30 13:06

引用:
原帖由 TongloveWG 於 2010-8-30 12:03 發表
點解佢地要咁樣認為WG呀!?都話咗WG唔係靠身材嫁....
係實力...實力呀!!!!!!我地Wonderful中2WG都係因為佢地個個都有自己
GE特色~我真係唔希望外界再咁樣用呢樣野去抨擊WG,不過,點樣都好啦,佢地
係唔會聽GE...就只好 ...
可是當看到就會不自覺的覺得很氣!!WG永遠是最好的!
作者: Tom1234    時間: 2010-8-30 13:22

又係生果日報=.=
成日亂吹
作者: mich123456    時間: 2010-8-30 15:23

蘋果日報=最吹日報...就算假既都吹得真既一樣..佢係我心中係吹水最勁!!相信大都係一樣=^=
作者: encore811    時間: 2010-8-30 18:43

媒體不就是這樣 喜歡黑白報
作者: ★丁`    時間: 2010-8-30 19:22

請注意
發貼標題請加上日期
是次代為更正
下不為例
★丁`
作者: hong0923    時間: 2010-8-30 21:18

算啦
呢d冇公信力o既報道唔洗理佢

-------------個人意見-------------------
但我覺得近年wg真係肥左少少
瘦一點會更好啦
作者: ★丁`    時間: 2010-8-30 21:23

肥左=WG搵到錢食得好左
作者: 911hk    時間: 2010-8-30 21:45

引用:
原帖由 ★丁` 於 2010-8-30 21:23 發表
肥左=WG搵到錢食得好左
如果見到WG瘦左,反而會擔心佢地太辛苦呀,
又會怕係咪無餐食得飽...

比較之下真係兩者都.....
作者: ★丁`    時間: 2010-8-30 21:47

引用:
原帖由 911hk 於 2010-8-30 21:45 發表

如果見到WG瘦左,反而會擔心佢地太辛苦呀,
又會怕係咪無餐食得飽...

比較之下真係兩者都.....
系................
所以情願佢地肥左都吾好瘦
果陣nobody果張相
岩岩好系佢地最忙果陣

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0