標題: [100904]韓國女生最想擁有的男星 [打印本頁]

作者: mcc199792    時間: 2010-9-4 22:27     標題: [100904]韓國女生最想擁有的男星

韓國女生最想擁有的男星

1. G-Dragon Bigbang (896票)
2. 張根錫和李敏鎬 (860 票)
3. 李東海 Super Junior (823 票)
4. Nichkhun 2PM (756 票)
5. T.O.P Bigbang (718 票)
6. 崔珉豪 SHINee (624 票)
7. 大成 Bigbang (543 票)
8. 李弘基 FT Island (517 票)
9. 鄭允浩 東方神起 (456 票)
10. 鄭容和 CN Blue (319 票)
11. 金在中 東方神起 (314 票)
12. 李泰民 SHINee (298 票)
13. 金賢重 SS501 (295 票)
14. 勝利 Big Bang (291 票)
15. 天動 MBLAQ (288 票)
16. 金希澈 Super Junior (285 票)
17. 太陽 Big Bang (279 票)
18. 玉澤演 2PM (264 票)
19. 李特 Super Junior (256 票)
20. 崔鐘勛 FT Island (245 票)

-----------------------------------
有好多都係我預計之內!!
作者: ywlr    時間: 2010-9-4 22:35

原來權志龍咁多人想要?!
估唔到佢排第一...
作者: 波肥    時間: 2010-9-4 23:01

估唔到東海都排第三......
2pm果個係唔係以家拍緊<我結>果條友???????
作者: ywlr    時間: 2010-9-4 23:05

引用:
原帖由 波肥 於 2010-9-4 23:01 發表
估唔到東海都排第三......
2pm果個係唔係以家拍緊果條友???????
係呀...Nichkhun呀...
作者: lun    時間: 2010-9-4 23:14

KHUN排名好高 哈哈
作者: 波肥    時間: 2010-9-4 23:29

引用:
原帖由 ywlr 於 2010-9-4 23:05 發表

係呀...Nichkhun呀...
佢個名太長-,-
太難記........
作者: kumera    時間: 2010-9-5 00:29

Nichkhun竟然入唔到三甲...我諗如果我結播長少少可能個結果會好唔同...
作者: icy    時間: 2010-9-5 00:59

khun叔咁低既xd
龍龍勁高:6554
作者: NicE1004    時間: 2010-9-5 01:01

作者: kumera    時間: 2010-9-5 01:09

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-9-5 01:01 發表
睇這些榜我一般唔會好肉緊,
不過利特係19位就. . . . . . . .有無搞錯呀~
係,竟然連阿「心冷的男人」都高過佢
作者: 911hk    時間: 2010-9-5 01:42

唔知點解我會估到係G-D...
奕唔知點解太陽同希澈會比我想像中低...
作者: ALLALL    時間: 2010-9-5 11:08

點解要張張根錫同李敏鎬+埋黎既???(本人最愛宰範啊)

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0