標題: [其他] [100910]我終於搵出我地以前隻小野馬出走o既真相 [打印本頁]

作者: liverp    時間: 2010-9-10 21:44     標題: [100910]我終於搵出我地以前隻小野馬出走o既真相

兩位姐姐實在太過份了,難為小馬仲成日煮 d 好o野俾大家食。

[youtube]EOf1y2JQBB4[/youtube]
作者: 婷:)    時間: 2010-9-10 21:47

下?唔明?-_-
你係想講係小隊同女皇迫走小馬?-_-
作者: 多多~~    時間: 2010-9-10 21:56

我都完全唔明萵..
到底乜嘢意思呀..可唔可以講清楚d..
作者: liverp    時間: 2010-9-10 21:59

緊係啦,唔使o下o下放學番o黎都要摷書卦,管教咁嚴,點住落去呀!?
作者: icy    時間: 2010-9-10 22:05

囧,呢個係個陣既綜藝黎嫁wo-.-
同埋唔係迫害囉...佢地玩咋ma-3-
作者: 婷:)    時間: 2010-9-10 22:48

引用:
原帖由 icy 於 2010-9-10 22:05 發表
囧,呢個係個陣既綜藝黎嫁wo-.-
同埋唔係迫害囉...佢地玩咋ma-3-
講得好-_-
作者: hide2005    時間: 2010-9-10 22:53

hyun a 想走既路同佢地唔同   
而家佢係4minutes  都唔錯ar
作者: liverp    時間: 2010-9-10 23:29

我都係講o下笑o者。

可以有新o既發展緊係好事啦,佢應該唔會番o黎。
但係小美我始終都係好想佢 come back ,話晒佢走o既原因係學業,
終有一日會完成嘛,我好想講一句「一個都不能少」。
作者: 911hk    時間: 2010-9-11 01:00

樓主的意思,只是想利用這標題吸引人來看...
作者: NicE1004    時間: 2010-9-11 01:34

作者: liverp    時間: 2010-9-11 05:41

引至大家的誤會,很對不起!
作者: ywlr    時間: 2010-9-11 12:02

呢個標題...真係會引起好多人誤會...
佢地係度玩渣麻...
作者: 婷:)    時間: 2010-9-11 12:08

引用:
原帖由 liverp 於 2010-9-11 05:41 發表
引至大家的誤會,很對不起!
唔緊要`最重要係你既原因唔係咁咪得囉;
唔洗放係個心到架;D

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0