標題: [其他看] [101002]Lim加入後的wg..... [打印本頁]

作者: ×Yee×    時間: 2010-10-2 10:08     標題: [101002]Lim加入後的wg.....

[youtube]vYAx9DwaFq8&feature[/youtube]
Lim都悟錯ar:765556 :23423
作者: winwin28    時間: 2010-10-2 10:09

其實Lim都唔錯呀!!
作者: 肥樂    時間: 2010-10-2 11:00

可惜...有 d fans 未能接受:5645
作者: 婷:)    時間: 2010-10-2 11:14

一向都覺得惠琳唔錯`
當然`我都仲係勁勁想小美反反黎;
整個6個人既WG^_^
作者: TongloveWG    時間: 2010-10-2 11:48

Lim係唔錯嫁...睇得出佢已經好努力~
作為wonderful ge我地應該要好好支持佢~
作者: kangela    時間: 2010-10-2 12:07

因為始終小美在時的wonder girls 太深入民心,lim的加入有點取代的感覺,
難免有人會反感,只能說,加油吧,有實力自然得到認同
(不過還是小美回來吧-...- 6個人也不錯啊..)
ps.有個問題..簡介不是說lim精通4國語言嗎= =看了很多視頻..只有英,韓就得很好.. 普通話同廣東話好似..得打招呼的能力= =?
作者: johnny003    時間: 2010-10-2 13:07

開頭真的不太喜歡她,
因為她好似冇乜表情,
空白一片禁.
但之後發覺她幾特別,
跳舞幾有爆炸力...
終於明jyp揀她入wg係有原因的.
而家她都融入wg la..
開始見到她同其他members 既默契...
同埋因為她識講廣東話,
給我有一份額外的親切感.
作者: winsonmakj    時間: 2010-10-2 13:12

今次表演十分精彩,歌與歌的動作連接的很好,但缺乏四次元,就是覺得不完整呀.
閔leader今次的孖bin造型挺可愛.:6554

作者: kittyyan218    時間: 2010-10-2 13:18

我開頭都唔係幾接受到Lim,不過慢慢就覺得佢都幾好丫~:6554
================================================
愈來愈覺得Yubin好靚~~:6554
作者: iamying    時間: 2010-10-2 13:22

佢都幾吾錯既..
不過自己偏向小美囉:p
小美快回來~_~
作者: Dar魂仔    時間: 2010-10-2 13:26

引用:
原帖由 肥樂 於 2/10/2010 11:00 發表
可惜...有 d fans 未能接受:5645
可能我係其中一個,....
作者: [k]awai!`    時間: 2010-10-2 14:08

我都覺得那孩子其實很努力的..
希望有WONDERFUL也快點接受吧;
雖然也是很想小美. 希望小美回來後
有個6人WONDER GIRLS`XD
作者: kammylo1115    時間: 2010-10-2 17:35

Frighting!!Lim!!
作者: Tom1234    時間: 2010-10-2 20:44

lim件衫好令 *v*
作者: ×Yee×    時間: 2010-10-4 19:38

Lim有咩晤好姐?、?都嘰Q呀!!希望所有Wf快D接受她La:8797
作者: NicE1004    時間: 2010-10-4 19:44

作者: ×Yee×    時間: 2010-10-4 21:17

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-10-4 19:44 發表
所有人要接受惠林都要一個時間,
分別只係要用多少時間而已!
不需要再次叫人接受佢,
因為對某種人來說是有反效果的. . . (例如會感到被人強迫)
俾D時間啦~
我相信惠林做得到的! ...
55 :23423 lim加油ar
作者: Nobody1    時間: 2010-12-29 19:23

我本來都唔多接受
但係聽完2 different tears之後對佢改觀左
我聽得出佢唱得好用心 而且唱功都唔錯
但係我仍然愛mimi的

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0