標題: [101002]Madonna - Secret [打印本頁]

作者: kumera    時間: 2010-10-2 12:39     標題: [101002]Madonna - Secret

近來幾欣賞既一隊女團,推介俾大家:

[youtube]avYOHjR_RdU[/youtube]
作者: johnny003    時間: 2010-10-2 13:17

我幾鐘意secret入面的善花,
因為之前有留意青春不敗既G7...
我睇這個mv時發覺韓國好多組合d歌都有一個共通點,
就係chrous係一d英文單詞不斷禁重覆,
唔怪之得禁入腦la.....
作者: [k]awai!`    時間: 2010-10-2 14:07

我非常喜歡secret;
因為他們很有實力
唱得又跳得; 聽mr都聽得出佢地好勁!
舞蹈睇得出係有力;
孝盛;跳舞同唱歌都好
智恩; 唱歌非常有力
zinger; rap同power dance;d
善花; 樣靚,唱歌好, 綜藝咖;d
真是個萬能的團啊;!
作者: marcochan125    時間: 2010-10-2 14:23

引用:
原帖由 johnny003 於 2010-10-2 13:17 發表
我幾鐘意secret入面的善花,
因為之前有留意青春不敗既G7...
我睇這個mv時發覺韓國好多組合d歌都有一個共通點,
就係chrous係一d英文單詞不斷禁重覆,
唔怪之得禁入腦la..... ...
右比較容易出國呢....
D簡單既英文詞幾近全世界都識
用韓文對好似我呢D唔識韓文既人呢講唔會有印象.......
作者: NicE1004    時間: 2010-10-3 01:52

作者: ---儀---    時間: 2010-10-3 01:55

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-10-3 01:52 發表

唔該,我已經睇左佢地好多場音樂節目了
今次這歌唔錯,好過上次果首魔法. .
你有冇睇尋日live
remix版都唔錯
作者: kumera    時間: 2010-10-3 11:41

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-10-3 01:55 發表

你有冇睇尋日live
remix版都唔錯
好鬼快
[youtube]ExzLCx9PPAI[/youtube]
作者: maktruman    時間: 2010-10-3 13:05

我比較中意miss a 多d

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0