標題: [101005]日月之歌男版 (慎入!!) [打印本頁]

作者: kumera    時間: 2010-10-5 00:51     標題: [101005]日月之歌男版 (慎入!!)

我好少用到慎入的,所以...對閣下的勇氣表示佩服先

我諗就算係WF,香港都冇乜幾個有聽過成隻漢城別曲既soundtrack
所以好多人(係,包括我)都miss左呢首歌

呢首其實係漢城別曲既sound track既第一首,歌名係"地平線"
主唱係金東旭 (我唔識), rap係JYP featuring既
個歌名叫"地平線",但唔知點解,不論曲詞,都同日月之歌一樣...

好,去片了,再講一次,唔想破壞日月之歌俾你既美麗回憶的話,唔好播...

[youtube]Yow4H6R9_5k[/youtube]
作者: 肥樂    時間: 2010-10-5 01:13

哈    正喎
Rock版
作者: 911hk    時間: 2010-10-5 01:34

咁..你有冇興趣自己唱個好D ge版本-_-++++++++
作者: ---儀---    時間: 2010-10-5 02:03

lee個版本我都冇聽過..
pop d...仲加左d band sound~
jyp d rap = ="
作者: kumera    時間: 2010-10-6 00:12

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-10-5 04:25 發表
幾 OK 呀。正如 Nobody 都有快慢版,都無乜所謂嘅。
其實我係鍾意個mixing的...只係我接受唔到把男聲...
作者: ywlr    時間: 2010-10-9 02:52

引用:
原帖由 kumera 於 2010-10-6 00:12 發表

其實我係鍾意個mixing的...只係我接受唔到把男聲...
確實係幾難頂
作者: NicE1004    時間: 2010-10-9 07:43

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0