標題: [101029] f(x) koala香港 F(X)在海洋公園 6P [打印本頁]

作者: mcc199792    時間: 2010-10-29 17:07     標題: [101029] f(x) koala香港 F(X)在海洋公園 6P

1轉自鄭秀晶香港首站
2轉自f(x) INTERNATIONAL

作者: hilary131    時間: 2010-10-29 17:10

海洋公園5係哈囉喂咩?!
好驚LO咁咪
作者: taco1224    時間: 2010-10-29 17:36

佢地幾時黎左香港嫁?
作者: 肥樂    時間: 2010-10-29 17:49

@@
幾時黎架
作者: kammylo1115    時間: 2010-10-29 18:16

Victoria!!!!!
作者: ---儀---    時間: 2010-10-29 18:30

引用:
原帖由 taco1224 於 2010-10-29 17:36 發表
佢地幾時黎左香港嫁?
尋日..我收到風..
不過邊間酒店就唔知
作者: 阿YAN    時間: 2010-10-29 19:23

好想見下V媽媽呀!!!
作者: maktruman    時間: 2010-10-29 20:10

樓主,你好似好仲意fx ,你都中意日本姐合wo,你個幅圖係新垣姐,新垣姐就黎走,你知唔知啊~

維尼好幸福,快到星期日啦,想睇去維尼泰國旅行
YA!今日2pm又拿第一,下次會唔會2am,我怕2am唔係少女時代的對手,少女時代sone第一日的人聲都幾大,希望2am大發

kara日本出第二首歌原全唔好聽,感覺唔到咩風格(希望唔好比kara fans ko)

最後fx玩開心d,玩完到wonder girls黎香港開,希望可以直去黃龍挑少時啦
作者: KalEo    時間: 2010-10-29 20:58

hehe 我同學影
作者: mcc199792    時間: 2010-10-29 21:54

引用:
原帖由 KalEo 於 2010-10-29 20:58 發表 樓主,你好似好仲意fx ,你都中意日本姐合wo,你個幅圖係新垣姐,新垣姐就黎走,你知唔知啊~

YA!今日2pm又拿第一,下次會唔會2am,我怕2am唔係少女時代的對手,少女時代sone第一日的人聲都幾大,希望2am大發

kara日本出第二首歌原全唔好聽,感覺唔到咩風格(希望唔好比kara fans ko)

最後fx玩開心d,玩完到wonder girls黎香港開,希望可以直去黃龍挑少時啦
你識RISA??:23423 就黎走係龜井、純純、琳琳呀...唉...

作者: lun    時間: 2010-10-29 22:55

去左山頂?我d同事(?)有福啦
作者: NicE1004    時間: 2010-10-30 00:09

作者: Gniyiehsm    時間: 2010-10-30 00:23

引用:
原帖由 maktruman 於 2010-10-29 20:10 發表
樓主,你好似好仲意fx ,你都中意日本姐合wo,你個幅圖係新垣姐,新垣姐就黎走,你知唔知啊~

YA!今日2pm又拿第一,下次會唔會2am,我怕2am唔係少女時代的對手,少女時代sone第 ...
是龜井 JunJun LinLin卒業 lol. 並不是新垣要走 orz...

btw! sulli好可愛!
作者: llleung    時間: 2010-10-30 02:58

來左HK!真是無報導wor!!!!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0