標題: [101101]T-ara的DreamGirls E01 韓語中字【RMVB/201M】 [打印本頁]

作者: lun    時間: 2010-11-1 20:54     標題: [101101]T-ara的DreamGirls E01 韓語中字【RMVB/201M】

本字幕由以下團隊聯合製作:
引用:
    T-ARA中文首站 (www.t-arachina.cn
    T-ARA香港後援會(http://www.t-arahk.com/)

轉載請註明:

引用:
        1.轉載請註明T-ARA中文首站·T-ARA香港後援會
        2.轉載時請將文字/網址/海報/全部轉載。
        3.請勿刪改視頻標題/相關文字/字幕組/LOGO等。
        4.視頻發布後歡迎轉載/上傳在線。
        5.轉載請自行上傳視頻/截圖/海報。

115下載
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

作者: icy    時間: 2010-11-1 23:11

囧,你真係係到po xd
自家野wo,勁啦xd
作者: a210378    時間: 2010-11-2 00:07

大家準備出新專輯了
作者: NicE1004    時間: 2010-11-2 00:35

作者: ---儀---    時間: 2010-11-2 00:43

引用:
原帖由 icy 於 2010-11-1 23:11 發表
囧,你真係係到po xd
自家野wo,勁啦xd
係lor!!! 仲喉住我d HD檔..
你大把來源啦!
作者: NicE1004    時間: 2010-11-2 07:44

作者: 〥呀賢﹏™    時間: 2010-11-2 10:58

點解.....我係張圖到好似見到小馬-口-"
作者: 小天    時間: 2010-11-5 23:51

等我down黎睇下講咩架先...@@"
作者: lun    時間: 2010-11-7 21:03

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-11-2 07:44 發表
話說,
以後每集也要過來更新啊
okok 不過都唔知我同佢地可以聯合出幾多集
作者: NicE1004    時間: 2010-11-8 01:22

作者: NicE1004    時間: 2010-11-18 07:38

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0