標題: [專題討論] 給同時會去MAMA同WG HK CON既WF溫馨提示 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2010-11-1 22:54     標題: 給同時會去MAMA同WG HK CON既WF溫馨提示

由於mama方面發佈,WONDER GIRLS是會出席本次澳門MAMA
至於行程方面, JYPE 會否變更或取消就不太清楚了

但如果大家MAMA及WG CON都會出席的話..
希望大家可以氣氛更好.
可以DESIGN自己喜愛的圖形來造燈牌於演唱會中支持WG

反正順手都要整..大家可以預早整定..MAMA拎埋去用
作者: 司空星兒    時間: 2010-11-1 22:58

呢度有間我地諗住訂....
好似都唔錯...

我们店铺地址在:深圳步行街大世界商城1176
电话:(0086)755-82220951
QQ:430032427
msn:thebigboystoy@hotmail.com
E-mail: ongchun@thebigboystoy.com

p.s=v=個post好溫馨ar...oh~~
作者: 911hk    時間: 2010-11-1 23:00

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-11-1 22:58 發表
呢度有間我地諗住訂....
好似都唔錯...

我们店铺地址在:深圳步行街大世界商城1176
电话:(0086)755-82220951
QQ:430032427
msn:thebigboystoy@hotmail.com
E-mail: ongchun@thebigboystoy.com

p.s=v=個post好溫馨ar...o ...
又比人早左一步講想講ge野...
今日咩事....

原本想講:

嘩~呢個混示真係好溫馨丫-v-
作者: icy    時間: 2010-11-1 23:11

溫馨提示真溫馨
得閒要搞下牌先:6554
作者: lun    時間: 2010-11-2 12:09

手牌ok?
作者: ---儀---    時間: 2010-11-2 20:26

引用:
原帖由 siulop 於 2010-11-2 12:09 發表
手牌ok?
手牌ok既..不過演唱會係睇唔到..:5645
作者: icy    時間: 2010-11-2 20:47     標題: 回復 6# 的帖子

用螢光字XD?
作者: hong0923    時間: 2010-11-3 21:35

會唔會整螢光棒
例如之前o既   " WG "
作者: lun    時間: 2010-11-3 21:35

引用:
原帖由 hong0923 於 2010-11-3 21:35 發表
會唔會整螢光棒
咁遠冇可能睇到..
作者: ---儀---    時間: 2010-11-3 22:49

引用:
原帖由 icy 於 2010-11-2 20:47 發表
用螢光字XD?
個場黑左??一般螢光卡紙係show唔到= ="
除非係螢光棒裡面d螢光劑!
作者: ---儀---    時間: 2010-11-3 22:50

引用:
原帖由 hong0923 於 2010-11-3 21:35 發表
會唔會整螢光棒
個個WG字係韓國FANSCLUB自己整
整完之後叫WG影張相咁LOR!
好似係非賣品定係賣只係FOR佢地個WEBSITE LOR!

如果你要WG字樣
要自己出去整!!
我搵資料見過有!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0