標題: [101102]我們結婚了將停播一週 [打印本頁]

作者: mcc199792    時間: 2010-11-2 21:55     標題: [101102]我們結婚了將停播一週

Dcmarried Twitter
"We Got Married" and "Infinity Challenge" will be cancelled on Nov. 13th due to the 2010 Asian Games (Soccer, Baseball)

11月13日因為播出2010亞運(足球、棒球)的關係,
所以"我們結婚了"和"無限挑戰"將停播一次
讀者們請不要吃驚不要暴怒ヾ(▼ヘ▼;)

生氣的請息怒!
剛剛看到這則消息標題的時候也是嚇到啊!

因為自己眼殘沒看清楚還以為我結要停播了!
不過還好只是因為要播出亞運比賽的關係停播一次

我在想…如果MBC真的把我們結婚了停掉,除了韓國的fans,世界各地的fan都會暴怒抵制MBC吧!!(XD)

作者: ★丁`    時間: 2010-11-2 21:59

又停lol
笫n次
作者: kumera    時間: 2010-11-2 22:05

但事實上,我結響韓國既收視係跌緊...
作者: lun    時間: 2010-11-2 22:10

傷心..亞當..
作者: ALLALL    時間: 2010-11-2 22:29

唉呀,維尼夫婦呀@_@
作者: 嵐之音    時間: 2010-11-2 23:20

我冇睇過我結
但係好似好出名
作者: NicE1004    時間: 2010-11-3 00:18

作者: icy    時間: 2010-11-4 00:15

又停..停..停..停
做咩要係最緊張個集停-.-
oh my 亞當:436
作者: stephy310    時間: 2010-11-4 00:51

搞錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我今日先至期待緊
竟然話俾我地聽停播
你知唔知呢個精神食糧黎架?!
作者: 小天    時間: 2010-11-5 23:50

姐係聽日有冇得睇- -?
作者: ---儀---    時間: 2010-11-7 02:11

但我搵到未有中字版本啵=___="
都照出街既
流料!
作者: NicE1004    時間: 2010-11-7 08:02

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0