標題: LEE個post... [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2008-9-4 17:30     標題: LEE個post...

lee個帖唔知好唔好post出去..
有wg既新mv相..
雖然之前post過...
不過lee到仲多d~~~
唔知post唔post出去...:yy47!!

話哂都關wg新mv出街問題...
定係出左mv先再出lee個post???

credits: daum & cutegiurl
from cutegiurl.wordpress.com

作者: 司空星兒    時間: 2008-9-4 17:46

5係見過la咩..
作者: se7en2se7en    時間: 2008-9-4 18:09

其實d相都出左街啦,好多人都睇過
只不過係MV其中一個shot,又唔係全隻MV or 全首歌,post出去應該都OK。
當係提做宣傳。

我覺得Sun Ye個頭冇禁好睇
作者: 司空星兒    時間: 2008-9-4 20:42

初頭我個個都認唔到...only認到yubin...
作者: 中文王    時間: 2008-9-4 22:02

引用:
原帖由 司空星兒 於 2008-9-4 20:42 發表
初頭我個個都認唔到...only認到yubin...
乜真係好難認咩?
似乎你要再努力學做好wonderful,
如果其他人問你邊個打邊個你都認唔出,
就真係笑大人個口。

每日對住佢地單人相,
睇一百次一千次,
好快你就可以好容易認得佢地。
:yy24!!
作者: 司空星兒    時間: 2008-9-4 23:23

引用:
原帖由 中文王 於 2008-9-4 22:02 發表

乜真係好難認咩?
似乎你要再努力學做好wonderful,
如果其他人問你邊個打邊個你都認唔出,
就真係笑大人個口。

每日對住佢地單人相,
睇一百次一千次,
好快你就可以好容易認得佢地。
:yy24!! ...
唔係....
只係一起初又冇講話係mv...只係話係yubin咁咪認到yubin囉....
係睇唔出佢地je...
呢幾張又唔係第一次post...點會而家都認唔到..
作者: ---儀---    時間: 2008-9-5 16:18

我搬左該post入後台....
麻煩大家唔好再post新mv既有關相片..
廢事影響到wg喇....

ps..韓國方面既daum都有咁做...
我可能會等個mv出左街先搬番個post出去...
作者: chocolam    時間: 2008-9-9 00:25

好難認ar....中間係sunye?
個頭咁冬姑GE...最好睇係大家姐..
可能平時都係呢個頭啦
今次天係so hot類型的歌?

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0