標題: [其他] [101212] 12號 - Wonder Girls香港演唱會 開場表演嘉賓選拔賽 [打印本頁]

作者: penny    時間: 2010-12-12 03:00     標題: [101212] 12號 - Wonder Girls香港演唱會 開場表演嘉賓選拔賽

轉自facebook : Wonder Girls Live in HK

星期日(12/12),我地將會o係下午3點o係朗豪坊12樓舉行“Wonder Girls香港演唱會 開場表演嘉賓選拔賽”,屆時仲有Jelly Girls、IDS Babe 同G-Nex親臨現場表演,大家千祈咪錯過啊!
作者: hong0923    時間: 2010-12-12 03:37

我唔要D咩嘉賓呀
我只WG咋
作者: NicE1004    時間: 2010-12-12 07:24

作者: 肥樂    時間: 2010-12-12 10:58

今日wo...

係唔係果d wonder baby?

作者: kanny    時間: 2010-12-12 12:25

一係就JYP Nation
一係就WonderGirls only!!!
唔想HK D咁"好"既歌手影響我睇演唱會既心情=.=
作者: icy    時間: 2010-12-12 14:06

其實.......咩演唱會都有搞下開場=.=.......
而多數開場既人.......都係無咩人識=.=
作者: 波肥    時間: 2010-12-12 14:38

左早d講丫嗎.........
作者: ywlr    時間: 2010-12-13 00:02

我淨係想睇wg-_-
作者: 911hk    時間: 2010-12-13 02:41

唔怪得香港有3hr...
其中有D就係用左起唔係WG身上...

如果得2個鐘仲要有其他人,真係會發火打人 :34322
作者: ngaivince    時間: 2010-12-13 03:21

點解5係wonder girls 做opening
咁短重有其他
唔好la!
作者: penny    時間: 2010-12-13 03:32

Wonder Girls Live In Malaysia 演唱會一樣有開場嘉賓 三個嘉賓共演出半小時 wg約1小時半的演出
作者: 中文王    時間: 2010-12-13 03:46

呢個都對象年青人,
上次就係細路仔.
至於歌手方面就真係唔知邊個.

我就唔太介意請嘉賓,
但係最緊要係形象好.

講定先,
就算幾咁唔鍾意個嘉賓都好,
最多唔出聲, 絕對唔可以噓人.
作者: nose    時間: 2010-12-13 14:57

大家不要忘記wg初到美國時都是做開場嘉賓的. 所以絕對同意中文王說的:"就算幾咁唔鍾意個嘉賓都好,最多唔出聲, 絕對唔可以噓人."

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0