標題: [新聞] [101214]WG成員譽恩公開金髮照片 網友大呼意外贊其美麗 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2010-12-14 22:27     標題: [101214]WG成員譽恩公開金髮照片 網友大呼意外贊其美麗

Wonder Girls成員譽恩14日在Twitter上上傳了自己金發的照片。

譽恩先是活潑的問候「Hello everyone」,然後上傳了自己金發麵帶微笑的照片。一直以黑發造型示人的譽恩,這一頭金發除了讓人略感驚訝外,也要大贊很漂亮。網友看到其新造型,紛紛留言:「譽恩金發太靚了」,「金發女郎,漂亮」,「和黑頭發一樣和譽恩很合適」,「美麗的金發小公主」。【TVDAILY=崔慜智記者】
作者: 肥樂    時間: 2010-12-14 22:28

金髮真係......

只可以講句....未習慣
作者: Tom1234    時間: 2010-12-14 22:31

我覺得其他色好d
e.g.啡色
作者: 中文王    時間: 2010-12-14 22:38

今日上推特睇時我都嚇咗一跳
作者: 櫻花雪花舞    時間: 2010-12-14 22:45

之前仲以為係假髮....
作者: 婷:)    時間: 2010-12-14 23:10

我覺得如果個陰唔係咁會好D:345
作者: ★霖★    時間: 2010-12-14 23:13

比較喜歡之前個頭髮
金色唔係好襯佢
作者: kammylo1115    時間: 2010-12-14 23:30

black is better......
作者: 嵐之音    時間: 2010-12-14 23:41

好金暗金會好D
作者: ---儀---    時間: 2010-12-14 23:49

唔好話我衰
成個mk watt妹feel=口=
金死人!!!又染唔哂淨番d黑色!
作者: 肥樂    時間: 2010-12-14 23:51

引用:
原帖由 嵐之音 於 2010-12-14 23:41 發表
好金暗金會好D
即係啡金啦
作者: perry_0410    時間: 2010-12-15 00:51

好似黑色好睇d喎>.<!!
作者: 游手好閒    時間: 2010-12-15 00:58

0華.....想點呀........

呢隻色...我覺得似係漂金把頭髮多D喎.......:8987

作者: Jeffrey18503    時間: 2010-12-15 01:34

文化唔同....
只能說香港接受唔到咁金既髮色...(本身金髮除外)

要比d時間適應
作者: jonathanyyt    時間: 2010-12-15 01:37

O咗~
點都估唔到女皇會揀金色...:5645
作者: 911hk    時間: 2010-12-15 01:46

唔敢想像17號con果陣點..
好唔習慣,感覺超怪囉...
作者: 911hk    時間: 2010-12-15 01:52

岩岩facebook見到,有韓飯將女皇張相改色...

轉自facebook [WonderFuls Cafè ]專頁,
中的[Park Yeeun (Ye Parkie) #5]相簿,
(Korean fanmade)

作者: Jeffrey18503    時間: 2010-12-15 02:04

引用:
原帖由 911hk 於 2010-12-15 01:52 發表

轉自facebook [WonderFuls Cafè ]專頁,
中的[Park Yeeun (Ye Parkie) #5]相簿,
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hpho ... 01.snc4/68112_18390 ...
笑左...

(個人意見...)
右上唔錯
左下Rave Party look
右下tune到走火入魔...去左萬聖節
作者: 癡心小子    時間: 2010-12-15 02:15

金色...我都覺得金色唔係好襯佢...:5645
我覺得反而紅色或者紫色可能襯佢多d...
不過無論女皇染咩色我都會支持佢的...:345
作者: 癡心小子    時間: 2010-12-15 02:21

引用:
原帖由 911hk 於 2010-12-15 01:52 發表

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hpho ... 01.snc4/68112_18390 ...
我都覺得右上果隻色好睇過女皇而家染果隻色...

作者: 游手好閒    時間: 2010-12-15 07:00

如果係4Minute或者B.E.G呢類形像較為野性既組合
我唔會覺得奇怪
但係...譽恩個樣實在太斯文太大家閨秀......
搞到野又野唔起
又冇哂氣質
真係一D都唔襯........
呢D就叫做畫虎不成反類犬......兩頭唔到岸.....:5645

作者: ALLALL    時間: 2010-12-15 17:41

女皇黑頭髮後生d lo !
作者: rainmjngtam    時間: 2010-12-15 21:34     標題: 回復 1# 的帖子

very 美的啊 yeah!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0