標題: [新聞] [101215]朴泰桓提及趙權及先藝 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2010-12-16 22:17     標題: [101215]朴泰桓提及趙權及先藝

原文:allkpop
http://www.allkpop.com/2010/12/p ... -wonder-girls-sunye
翻譯:MacChelsea@WGHK 轉載來自[WGHK-www.wondergirlshk.com]

12月15日,韓國奧運「水之子」朴泰桓在SBS 的早晨節目中承認他希望找一位女朋友。

「當你經常都要出國集訓便會開始感到極度寂寞。我理想的女性是一位可以支持我游泳生涯的人。我對擁有一名女朋友的渴望甚至大於我對食物的飢餓,」該名泳手說道。

當主持人問朴泰桓:「我聽說你與 2AM 的趙權很稔熟,你有沒有跟他說過?」該泳手回答說:「我問權:『為我找一名最好的朋友吧』,但權似乎非常忙碌,甚至沒有時間進食。」

朴泰桓也透露了他和 Wonder Girls 的先藝的關係:「權把我介紹給先藝認識。因我是她的飯,我叫權把她的電話號碼給我。我們的年齡都相同,而因為權和先藝經常很親近,因此䇳與先藝也更親近,我們三人馬上便稔熟起來。」

Source: Sports Chosun via Nate
作者: hong0923    時間: 2010-12-16 23:01

權兒都介紹佢比小隊識
證明佢係好人
就比個機會佢同我地小隊做個朋友啦
作者: ywlr    時間: 2010-12-16 23:11

d緋聞好耐冇傳...
原來係趙權介紹而識?...
想做媒人?
作者: 中文王    時間: 2010-12-16 23:21

引用:
原帖由 hong0923 於 2010-12-16 23:01 發表
權兒都介紹佢比小隊識
證明佢係好人
就比個機會佢同我地小隊做個朋友啦
小隊識咩朋友關你屁事,
點解要你批準呢?

我以為佢係教會識,
原來係趙權介紹,
嗰時都重未有2am,
其實趙權未介紹左個好好既女仔囉。
作者: NicE1004    時間: 2010-12-16 23:49

作者: yipkachi    時間: 2010-12-17 00:03

係真既先唔會提
作者: 中文王    時間: 2010-12-17 00:10

引用:
原帖由 NicE1004 於 2010-12-16 23:49 發表
廣州亞運朴泰垣拎左3個金牌先藝twitter一隻字都無提過,
証明當年根本就係緋聞,
不過我真係覺得佢兩個ok架~
起碼配得起先藝
咁即係襄王有心,神女無夢,
今年佢重有用2DT做CY background music.
作者: ywlr    時間: 2010-12-17 00:10

引用:
原帖由 中文王 於 2010-12-16 23:21 發表

小隊識咩朋友關你屁事,
點解要你批準呢?

我以為佢係教會識,
原來係趙權介紹,
嗰時都重未有2am,
中文王好惡...
作者: hong0923    時間: 2010-12-17 00:13

引用:
原帖由 中文王 於 2010-12-16 23:21 發表

小隊識咩朋友關你屁事,
點解要你批準呢?

我以為佢係教會識,
原來係趙權介紹,
嗰時都重未有2am,
講下笑姐:436
作者: rainmjngtam    時間: 2010-12-17 07:35

我就覺得估地幾襯丫
最重要先藝開心

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0