標題: [新聞] [101219]Wonder Girls性感熱舞會港迷 [打印本頁]

作者: kururung26    時間: 2010-12-19 02:42     標題: [101219]Wonder Girls性感熱舞會港迷

Wonder Girls性感熱舞會港迷
韓國超人氣女子組合Wonder Girls(圖)於昨晚假亞洲國際博覽館Arena舉行其2010巡迴演唱會最後一站香港站。吸引一眾藝人無懼寒冷天氣,前往捧場一睹Wonder Girls的風采。隊員之一譽恩於演唱會舉行前一晚,因綵排時不慎扭傷腳踝,當晚演唱會忍痛完成演出,盡顯其專業精神。
Wonder Girls當晚共演唱20首歌曲,觀眾最期待的當然是金曲《Nobody》,她們特別獻唱3個不同版本的《Nobody》以答謝歌迷支持。演唱會中段Wonder Girls邀請現場一位當日生日的男歌迷為他慶祝,該位男歌迷獲得她們送出愛的抱抱,巨型啤啤熊一隻及鮮花作為生日禮物,掀起當晚高潮。當晚Wonder Girls以多款性感造型登場,令全場歌迷尖叫不已。小紅報道
http://www.hkdailynews.com.hk/enews.php?id=138560
女皇扭傷左腳踝:436  要早日康復呀 女皇要小心一點呀
引用:
譽恩整親腳為確認消息
本壇已confirm
譽恩當晚已看了醫生. 相信是天氣冷了熱身不足問題引起
---儀--- 字

作者: ywlr    時間: 2010-12-19 02:49

下?!扭傷腳踝?
跌親原因?女皇你有無事呀?:436
作者: 肥樂    時間: 2010-12-19 03:04

Yenny好專業阿
作者: kris22222222    時間: 2010-12-19 03:05

當日生日的男歌迷!?
作者: 911hk    時間: 2010-12-19 03:08

當日生日?!
YE-I果個"太陽"係果日生日咩?
正常應該係唔會有去演唱會的人的個人資料...

係咪篇報導收錯風,定亂寫定搞錯左??...
而且認真講,開場到中段女皇隻腳無乜特別..
到底其實篇野係想指,女皇在tell me跌親都忍痛跳落去好專業...

定真係女皇可以勁到,前一日整到,完全無表示出腳痛.
中間仲有在鋼琴上大跳?

報導不能盡信,不過女皇真係要小心><
作者: stephy310    時間: 2010-12-19 03:11

下....我ge女皇啊
真係要小心d啊
作者: 365days    時間: 2010-12-19 03:45

忍痛演出真係好專業......
希望佢隻腳冇事啦~~
作者: marcochan125    時間: 2010-12-19 03:59

引用:
原帖由 911hk 於 2010-12-19 03:08 發表
當日生日?!

到底其實篇野係想指,女皇在tell me跌親都忍 ...
WG問果陣,真係有問邊個生日既舉手
不過~~唔知點解特別多人12月17日生日姐~~好多隻手~~

女皇跳TELL ME跌親我都見到AR
果陣仲諗住咁樣蝦碌一下幾得意
點知有傷,女皇唔好有事,仲有好多次演唱會GA~~
我期WG下次再來港~~(3年??5年??唔緊要LA,肯再來就得)
作者: left33    時間: 2010-12-19 06:30

引用:
原帖由 911hk 於 2010-12-19 03:08 發表
當日生日?!

到底其實篇野係想指,女皇在tell me跌親都忍 ...
應該如你所說的一樣
當時個男都冇講佢birthday
反正報導不能盡信
作者: tch_s    時間: 2010-12-19 12:04

女皇扭傷左腳T__T
要小心d呀
希望無野啦
作者: chunwai1028    時間: 2010-12-19 12:10

女皇小心d呀..
聽到你扭傷好心痛,祝您早日度復呀:23423
作者: perry_0410    時間: 2010-12-19 12:44

在d都睇唔出女皇扭傷,好專業呀
作者: 嵐之音    時間: 2010-12-19 12:50

睇唔出女皇有扭傷
佢想左好多野
跳又得跑又得
作者: 波肥    時間: 2010-12-19 14:40

下.....女皇扭傷腳踝?????唔係呱~,~
女皇扭傷都做得咁好......真係辛苦你啦:657865 :657865
好多謝你的表演
作者: yipkachi    時間: 2010-12-19 14:41

真係一d都睇唔出
好勁呀!女皇
作者: 中文王    時間: 2010-12-19 14:46

成晚負傷上陣 :657865
作者: shadow128    時間: 2010-12-19 15:01

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0