標題: [新聞] [101220]Wonder Girls先藝和譽恩聖誕樹前合影 美貌受到狂贊 [打印本頁]

作者: Tom1234    時間: 2010-12-20 21:43     標題: [101220]Wonder Girls先藝和譽恩聖誕樹前合影 美貌受到狂贊

18日Wonder Girls成員先藝在Twitter中上傳了她和譽恩的合照。

照片中,在聖誕樹前兩人微笑並一同擺著V字POSE,對於兩人越發漂亮的美貌,網友狂贊。網友表示:「漂亮~」「好有聖誕節氣息~」「你們倆在一起 好溫暖啊。」「其他人呢?怎麼就你們兩個呀?」另外,Wonder Girls年初在韓國活動,3-4月份在美國20多座城市巡演,5-6月在印度尼西亞,新加坡,馬來西亞,中國等亞洲圈國家活動,8-12月在台灣,香港 公演,今年的行程排的滿滿的。

韓星網 - TVdaily中文版 
作者: kumera    時間: 2010-12-20 21:48

有時諗

真係應該送部質素好D既DC俾佢地...
作者: 肥樂    時間: 2010-12-20 23:21

引用:
原帖由 kumera 於 2010-12-20 21:48 發表
有時諗

真係應該送部質素好D既DC俾佢地...
貪方便ja...應該手機影.,..

我見yenny成日都 拿住部X10 自拍
作者: perry_0410    時間: 2010-12-20 23:26

佢講嘅係2010年的行程?
作者: hinchi20    時間: 2010-12-20 23:48

真係忙
有時真係鄧佢地辛苦
作者: 嵐之音    時間: 2010-12-21 07:52

你地係唔係唔得閒買相機呀
次次都係電話
作者: icy    時間: 2010-12-21 17:25

粒粒星都愛用手1機自拍=.=
唔止佢地啦....21,4MIN,PM個D都係咁=3=
2YE阿T_T
作者: yuchiu1230    時間: 2010-12-21 18:01

我都想買返部...
你地2個同我食多D野.太瘦喇.!!!閔!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0