標題: [新聞] [101223]JYP在Wonder Girls和Miss A之間做選擇 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2010-12-23 17:17     標題: [101223]JYP在Wonder Girls和Miss A之間做選擇

頂lee個死猩猩唔順
有新女就掛新女
雖然WG成日係美國同你一齊姐,都唔洗話掛新女MISS A嫁!
哼* 死猩猩好命既話,分分鐘都有WG咁大既女啦!
同SOHEE傾唔到計真係唔奇

真係想叫猩猩彈開! 佢跳舞點都唔夠RAIN OPPA黎
RAIN OPPA點計係韓國、海外或者美國都已經成功過佢
雖然冇佢,冇RAIN出現.. 但RAIN OPPA既付出一定唔少野!

佢既愛好就係MISS A > WG > 2PM...
WAKAKAKA!!!
PM好慘
=========================================

FROM WONDERGIRLS百度吧

在《乘風破浪》節目中,JYP透露了自己對於很多争議性事件的看法。當被網民問說“如果Wonder Girls和Miss A在同一時間發生意外,你會先去誰的身邊?”,JYP回覆說會先去看Miss A,引來全場歡笑。主持人也隨後說道“Wonder Girls 心理肯定不是滋味”。

在節目中,JYP也自認自己的舞藝比Rain還強,也看好Wonder Girls队長先藝成为第二個Rain。他也透露在所有團體中,2PM是最聽他的話的,還有他覺得很難跟Wonder Girls的昭熙溝通。

最後,JYP也爆料自己欠下5.8百萬元。
作者: matthew0509    時間: 2010-12-23 18:01

竟然睇miss a 先??!!!
太可惡喇!!唔怪得sohee唔同你溝通啦!!
作者: chunwai1028    時間: 2010-12-23 18:24

唉..jyp咁貪新忘舊架
sohee咁特別.點會咁易同到人溝通呀ha
作者: johnny003    時間: 2010-12-23 20:17

haha其實他揀邊隊都會得罪其中一隊既fans ga la...
不過lee d 問題比我係jyp我唔會識答......
作者: 嵐之音    時間: 2010-12-23 20:31

小隊做左女版rain???
饅頭唔係你想禁易
JYP你差人5.8百萬...
作者: yipkachi    時間: 2010-12-23 20:31

在WONDERGIRLS百度吧睇左
作者: ywlr    時間: 2010-12-23 20:43

你個大猩猩呀!
貪新忘舊!
wg一定好傷心!
作者: kumera    時間: 2010-12-23 22:11

唉...講咁多做咩,快D寫新歌俾WG la...
作者: whatthefun1993    時間: 2010-12-23 22:28

sohee做得好!!!
繼續唔好同貪新忘舊嘅大猩猩講野
作者: Dar魂仔    時間: 2010-12-23 22:41

貪新忘舊既人係唔會有好下場架,等我一個氣功波炸死你,呀>>>>>>>>>>>>
作者: fei    時間: 2010-12-23 22:42

wg係美國同其他地方挨得咁辛苦,佢真係衰...
佢仲要折磨佢地幾耐,可唔可以比d好發展佢地
作者: icy    時間: 2010-12-23 23:49

猩猩你..無野講
jay個單野睇黎你都有排煩
作者: 肥樂    時間: 2010-12-24 00:00

當被網民問說“如果Wonder Girls和Miss A在同一時間發生意外
---

咁可能 miss仲細JA...

要JYP保護ma
作者: 櫻花雪花舞    時間: 2010-12-24 00:38

JYP真可惡!!!竟然救Miss A先!!!
如果計年紀只有Suzy比WG全員少,
而且WG經常那麼忙,一定比Miss A的體質差,
你當WG是什麼!!!是幫你還錢的搖錢樹嗎!!!
作者: 911hk    時間: 2010-12-24 02:27

原來之前This Christmas的相,果張"父女"係假像...

JYP你為左開拓中國市場,決定唔將WG放起第一位?

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0