標題: [101228]Nichkhun對大猩猩表露心境 暗指樸振榮網友爆笑 [打印本頁]

作者: Tom1234    時間: 2010-12-28 22:11     標題: [101228]Nichkhun對大猩猩表露心境 暗指樸振榮網友爆笑

2PM成員Nichkhun充滿才智的照片引起了網友的爆笑。
2PM成員Nichkhun27日在自己的Twitter寫到:『哥!!不要RAP我也想唱歌!拜託請讓我唱歌吧~』並公開了一張照片。照片 中,Nichkhun一臉認真表情面對著一只玩具大猩猩,讓人不禁恍然大悟,Nichkhun所說的那個哥哥原來就是素有大猩猩外號的JYP老板樸振英。 網友也紛紛留言評論道:『太搞笑了!Nichkhun說他想唱歌不想再說RAP了~』『大猩猩,讓Nichkhun唱歌吧!』『這也太搞笑了~』等等。

作者: chunwai1028    時間: 2010-12-28 22:15

點解轉左topic既= =

作者: Tom1234    時間: 2010-12-28 22:18

引用:
原帖由 chunwai1028 於 2010-12-28 22:15 發表
點解轉左topic既= =
因為放錯左區
啱啱個post係到ga #18:
http://www.wondergirlshk.com/dis ... mp;page=2#pid168923
作者: matthew0509    時間: 2010-12-28 23:20

哈~太好笑喇Nichkhun你~
其實佢唱歌都幾好聽丫~
作者: 婷:)    時間: 2010-12-28 23:46

哈哈`好正xd
:345
作者: chunwai1028    時間: 2010-12-28 23:49

如果jyp知左會點ha?
作者: NicE1004    時間: 2010-12-28 23:57

作者: 肥樂    時間: 2010-12-29 01:05

隻JYP好得意阿...:345
作者: ---儀---    時間: 2010-12-29 19:19

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-12-29 10:36 發表
JYP 又真係幾有趣的,2PM 搵 Nickhun、miss A 搵 Jia 呢兩個唔係韓國人來 rap  
你有冇聽過NICKHUN唱歌呀??
佢唱歌我都覺得OK呀,特別慢歌!*V*
2PM成日都係俊秀唱.. 好悶=口="
佢都係四五句左右
SO SAD! 浪費哂!
作者: ywlr    時間: 2011-1-8 02:52

哈哈nickhuh好得意xd
大猩猩你俾佢唱下歌啦

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0