標題: [110110]打敗少女時代!《九尾狐》申敏兒成韓國最佳美腿女星 [打印本頁]

作者: Tom1234    時間: 2011-1-10 22:09     標題: [110110]打敗少女時代!《九尾狐》申敏兒成韓國最佳美腿女星

2010韓國最佳美腿女星,是《我的女友是九尾狐》中的申敏兒!

韓國媒體日前公佈一項調查,在現在演藝圈蓬勃發展的南韓,誰是最佳美腿女星,不過都不是外界熟知的「少女時代」,而是最近在台上映偶像劇《我的女友是九尾狐》中的女主角申敏兒!

在《我的女友是九尾狐》飾演的「狐狸精」申敏兒,因有著可愛又清新的外表、加上一雙美腿,讓她獲得韓國2010年最佳美腿女星的封號;韓國男性認為申敏兒集李孝利的身材和补秀愛的風格於一身,都認定她是最佳理想女人。

申敏兒的美腿又長又白,不論是穿牛仔褲或短裙都非常誘人,粉絲讚賞「美腿女王」的封號歸她是當之無愧。網路上也流傳著許多過去她所拍攝的性感美照,她完美的身材比例,以及小露酥胸的姿勢,果然是男性粉絲的最愛!

今日新聞網

作者: ★霖★    時間: 2011-1-10 22:11

我覺得少時好d
佢好似太瘦wo
作者: yipkachi    時間: 2011-1-10 23:00

係我心目中
緊係WG啦:8797
作者: whatthefun1993    時間: 2011-1-10 23:06

正常ar!!
少時都唔係個個美腿la!!
我強烈推薦饅頭!!!
作者: 婷:)    時間: 2011-1-10 23:13

引用:
原帖由 whatthefun1993 於 2011-1-10 23:06 發表
正常ar!!
少時都唔係個個美腿la!!
我強烈推薦饅頭!!!
我都係推薦饅頭同小美;D
坦白講`少時好多都係打左野先咁瘦- -
作者: matthew0509    時間: 2011-1-10 23:44

其實講真SOHEE真係唔差!!
不過申敏兒係韓國都係一個一級既MODEL~地位都好高架!!!
佢係《我的女友是九尾狐》都好靚好可愛~~
作者: se7en2se7en    時間: 2011-1-11 00:13

申敏兒一直都係出名身材好既明星,
並唔係得美腿咁簡單
作者: chunwai1028    時間: 2011-1-11 00:29

引用:
原帖由 matthew0509 於 2011-1-10 23:44 發表
其實講真SOHEE真係唔差!!
不過申敏兒係韓國都係一個一級既MODEL~地位都好高架!!!
佢係《我的女友是九尾狐》都好靚好可愛~~
認同..饅頭的確唔錯
作者: ---儀---    時間: 2011-1-11 22:57

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-1-11 00:13 發表
申敏兒一直都係出名身材好既明星,
並唔係得美腿咁簡單
大家咁話
我係五年前已經有睇佢拍既劇集
都好深情..
我以為佢真係難捨難離!xddddddddddd

ps: 佢同阿rain拍過,,, 我一定睇過XD
作者: 中文王    時間: 2011-1-11 23:50

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-1-11 22:57 發表

大家咁話
我係五年前已經有睇佢拍既劇集
都好深情..
我以為佢真係難捨難離!xddddddddddd

ps: 佢同阿rain拍過,,, 我一定睇過XD
知你會講這該死的愛情,
我都唔記得第一次睇佢既戲係邊套,
好似係火山高校.

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0