標題: [110112] DSP要出新男團SS502 [打印本頁]

作者: mcc199792    時間: 2011-1-12 16:02     標題: [110112] DSP要出新男團SS502

[110111] DSP要出新男團SS502
DSP Media Entertainment 目前正在規劃新男團出輯,圈內人都叫這個團體為 SS502…這次他們展開一系列試鏡賽,2011年1月7日選出新男團的團員人選。
會叫做SS502不是因為大家有性別歧視喔,DSP 坦承他們想要重複 SS501 的成功男團模式。雖然目前沒有人看過或聽過 SS502 的樣子,但傳言他們正在緊鑼密鼓的魔鬼訓練中。
與 Newsen 的訪問中,DSP Media 說:「目前這個團體大概有五位團員。我們月底將慢慢透露更多確認過的團員資料。目前已經與我們的作曲團隊開始打造此團的音樂方向,目標在今年上半年就可以推出這個團體。」

來源:Newsen, allkpop
翻譯:BiBi@kpopn.com
轉載請註明 http://kpopn.com
作者: hilary131    時間: 2011-1-12 18:26

SS502 = =
真係冇其他名拿?!
作者: hong0923    時間: 2011-1-12 19:15

點解唔改過第二個名:5645
作者: ---儀---    時間: 2011-1-12 19:46

ss501係解five in one...= ="
five in two dislike!
作者: chunwai1028    時間: 2011-1-12 20:43

遲d可能又有ss503==
作者: 波肥    時間: 2011-1-12 20:51

搞笑....SS502囉吹到
作者: ALLALL    時間: 2011-1-12 22:10

有第2個金賢重我又吾區和
作者: taco1224    時間: 2011-1-12 22:51

ss502 --
你想佢地好似ss501咁咁成功,
所以先咁改 --
WG 夠紅到去美國啦,
你不如改佢地做 Wonder Boys = =
作者: 婷:)    時間: 2011-1-12 23:04

好怪牙個名- -
作者: kumera    時間: 2011-1-12 23:17

好心就咪鬼咁hea...
作者: 中文王    時間: 2011-1-12 23:22

用返ss501既模式係冇意思,
新既歌手應該要有自己既特色,
大家可以睇下baby vox rev, 重組前既kara, battle呢d例子就知,
失敗既機會往往都比其他大.
作者: ywlr    時間: 2011-1-13 16:48

SS502 = ="
呢個名好咩...

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0