標題: [110121] Jewelry新成員金藝源, Raina+Lizzy結合體? [打印本頁]

作者: Prudy    時間: 2011-1-21 17:32     標題: [110121] Jewelry新成員金藝源, Raina+Lizzy結合體?

轉自JeB。 Jewelry中文論壇

Jewelry的新成員金藝源的公開引發了話題。

18日,各大門戶網站刊登了Jewelry新成員金藝源mini主頁的自拍照。

金藝源出生於1989年,之前為做歌手出道而在公司進行了4年的訓練。

網民們看到照片後紛紛評論道:很像Raina和Lizzy。進行了熱切的討論。

另外Jewelry新專輯的音源將在27日公開
作者: 肥樂    時間: 2011-1-21 18:10

Jewelry加新人...唔係掛....
作者: ---儀---    時間: 2011-1-21 21:36

引用:
原帖由 肥樂 於 2011-1-21 18:10 發表
Jewelry加新人...唔係掛....
一早就淨兩個啦
第一期有四個..走淨徐仁英同另外一個(名唔記得)
加兩個成員.再出one more time以et舞勁紅....
之後到前年聖誕,徐仁英同另外一個正式離開jewelry
所以jewelry唔係原本個堆人
作者: 肥樂    時間: 2011-1-21 21:58

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-1-21 21:36 發表

一早就淨兩個啦
第一期有四個..走淨徐仁英同另外一個(名唔記得)
加兩個成員.再出one more time以et舞勁紅....
之後到前年聖誕,徐仁英同另外一個正式離開jewelry
所以jewelry唔係原本個堆人 ...
咁不如出新組合
:34322
作者: icy    時間: 2011-1-21 22:48     標題: 回復 4# 的帖子

咁又唔同wo...依家重組左.前隊長仲有份幫手嫁

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0