標題: [專題討論] [110129] HMV公佈2010年十大亞洲唱片銷量(WG第四) [打印本頁]

作者: se7en2se7en    時間: 2011-1-29 16:10     標題: [110129] HMV公佈2010年十大亞洲唱片銷量(WG第四)

Cr: HMV Music & Movie Guide + soompi.com

HMV香港分店2010年十大亞洲唱片銷量:

1) 鄭秀文 – 信
2) 張學友 – Private Corner
3) 周杰倫 – 跨時代
4) Wonder Girls – Wonder Girls
5) 陳奕迅 – Time Flies
6) 衛蘭 – Wish
7) 陳奕迅 – DUO 2010 Live
8) 陳奐仁/歐陽靖 – 買一送一
9) 蕭敬騰 – 愛的時刻
10)陳奕迅 – Taste The Atmosphere
作者: ---儀---    時間: 2011-1-29 16:12

wow~~~勁!
作者: 波肥    時間: 2011-1-29 17:57

真係西利丫
作者: ywlr    時間: 2011-1-29 18:20

Wonder Girls有一個Album叫Wonder Girls咩?
真係勁!!有賴我地HK既wf~~~
作者: 嵐之音    時間: 2011-1-29 18:33

我今日睇係排第8
唔知N 次係榜上...
作者: se7en2se7en    時間: 2011-1-29 19:20

引用:
原帖由 ywlr 於 2011-1-29 18:20 發表
Wonder Girls有一個Album叫Wonder Girls咩?
某程度上唔係太關WF事,
HMV既CD一般比出面唱片舖貴少少,但係CD就夠齊全,咩歌手,新舊唱片都有,
主要客源係得閒行唱片舖,出黎做緊野既成年人,並唔係我地呢D後生仔女,
所以你會發現有好多年輕FANS既偶像歌手唔係咁高排名,WG好難得可以做到咁樣
作者: 肥樂    時間: 2011-1-29 23:25

wow...勁啦~~!
:6554
作者: liverp    時間: 2011-1-29 23:36

引用:
原帖由 嵐之音 於 2011-1-29 18:33 發表
我今日睇係排第8
唔知N 次係榜上...
請問有冇條 links 呀?我搵唔到o既?
Anyway WG 的確好勁!!!!!!!
作者: rice1515    時間: 2011-1-29 23:40

ya..haha...i bought Wonder girls album from HMV ca....yeah....
作者: 中文王    時間: 2011-1-30 00:33

引用:
原帖由 ywlr 於 2011-1-29 18:20 發表
難聽講句,
靠我地真係死得。
作者: chunwai1028    時間: 2011-1-30 00:58

除左wg,其餘果d都係香港同台灣歌手黎既
所以wg係勁既
作者: whatthefun1993    時間: 2011-1-30 01:03

這反映WG嘅普及程度幾高
作者: icy    時間: 2011-1-30 03:13

話說我都成日去HMV...行LOL
唔係難搵既外國CD我係唔會係HMV買XD
HMV去得多既係大人,外國人,仲有有錢學生=.=
作者: liverp    時間: 2011-1-31 20:04

今日中環 HMV ,排第九。
作者: kennysng    時間: 2011-2-1 13:54

連香港最強既eason都打贏= =
成績唔錯^^
作者: TongloveWG    時間: 2011-2-2 13:21

WOW...前面嗰D都係前輩勁人,WG都超勁
排喺佢地後面~~:6554
作者: Dar魂仔    時間: 2011-2-4 00:53

"Wonder Girls"why我唔見既?_?,其實係咪2dt??

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0