標題: [Twitter留言更新] [110208]瑜彬twitter更新[中譯] [打印本頁]

作者: ★丁`    時間: 2011-2-8 12:12     標題: [110208]瑜彬twitter更新[中譯]

[翻譯:★丁`@WGHK]
[轉載請注明www.wondergirlshk.com]
引用:
我和Lim正在前往戲院看''院友''的路上...哈哈

作者: 嵐之音    時間: 2011-2-8 12:18

lim 冇野做咩???
又同sun 又同yubin
一陣係唔係女皇同sohee?
作者: ★丁`    時間: 2011-2-8 12:23

佢1日1個Booking
琴日約左小隊整野食
今日又同YUBIN睇戲@@
LIM真系好搶手阿哈哈
作者: whatthefun1993    時間: 2011-2-8 12:39

Lim 好多節目.......
佢地愈黎愈融洽
作者: 波肥    時間: 2011-2-8 12:46

Lim好似最得閒果個
lim陪完小隊整餅之後又陪YuBin姐出去睇戲^^
作者: chunwai1028    時間: 2011-2-8 13:50

lim好似好悠閒..
聽日會唔會同饅頭or女皇架..咁多節目@@
作者: 櫻花雪花舞    時間: 2011-2-8 14:01

''院友''好似係恐怖片...:5645
YUBIN同lim真係大膽...
作者: 中文王    時間: 2011-2-8 16:08

小丁丁,
你打錯個"瑜"字。
作者: stephy310    時間: 2011-2-8 17:25

哈哈 原來樓主都鐘意亞當
我係狂飯黎架
不過又係超瘋狂WF
作者: ★丁`    時間: 2011-2-8 17:31

引用:
原帖由 stephy310 於 2011-2-8 17:25 發表
哈哈 原來樓主都鐘意亞當
我係狂飯黎架
不過又係超瘋狂WF
點解要系YUBIN個twitter更新po度講= =
作者: stephy310    時間: 2011-2-8 17:36

引用:
原帖由 ★丁` 於 2011-2-8 17:31 發表

點解要系YUBIN個twitter更新po度講= =
唔通我特登開個post講咩= =

好啦,我對於yubin個twitter  ge回應就係
小U,你地終於有時間休息下啦
要努力繼續錄專輯, fighting
作者: ---儀---    時間: 2011-2-8 19:11

阿lim真係同大個三個fd d~~
sohee同佢真係好難fd=_="
作者: johnny003    時間: 2011-2-8 20:12

lim唔似會睇恐怖片個d人.....haha
the roomate就咁睇trailer都好激下.....
唔怪得sohee唔去睇la....
yubin個陣就有個至親筆記同sohee搞好關係,
但lim而家冇......佢要靠自己
作者: Dar魂仔    時間: 2011-2-9 11:18

引用:
原帖由 stephy310 於 8/2/2011 17:36 發表

唔通我特登開個post講咩= =
好啦,我對於yubin個twitter  ge回應就係
小U,你地終於有時間休息下啦
要努力繼續錄專輯, fighting
-3-吹漲
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lim係wg既生活好好咁喎,不過好小見佢同饅頭一齊喎?_?
作者: NicE1004    時間: 2011-2-9 19:37

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0