標題: [110223] 2011 DreamConcert名單 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2011-2-23 21:37     標題: [110223] 2011 DreamConcert名單

將于五月舉辦的2011 Dream Concert,

出席藝人名單已經在官方Twitter上公開了,

今年出席藝人包含東方神起、Super Junior、少女時代、SHINee、BigBang、
2NE1、Beast、2AM、IU、樸宰範、f(x)、MBLAQ、4minute、After School、
KARA、CNBLUE…等,

之後官方還會更新更多的出席藝人名單,請大家多多期待。
另外,演唱會門票將于Gmarket販售。

Kpopn往後還會在整理更多有關Dream Concert的新聞。

作者: ★丁`    時間: 2011-2-23 21:38

吾系話有WG咩?@@
作者: ---儀---    時間: 2011-2-23 21:39

我冇加到佢地twitter,有咩?
作者: 肥樂    時間: 2011-2-23 21:50

wow...超多星阿~~~~
作者: hong0923    時間: 2011-2-23 21:53

之前話去北京個單係流野黎架
個時講有WG

依家官方話從來無講過去第二度搞
(梗係啦,年年DC都超多人飛去韓國睇)
今年未知有冇WG
作者: NicE1004    時間: 2011-2-23 21:58

作者: ★丁`    時間: 2011-2-23 22:00

FINE有AM最好
有埋WG最好
作者: yipkachi    時間: 2011-2-23 23:04

最好有wg啦
主要睇佢地
作者: chunwai1028    時間: 2011-2-23 23:38

d票實好快賣哂..
作者: icy    時間: 2011-2-24 00:59

樸宰範.......無PM=3=...但有AM=3=
作者: TongloveWG    時間: 2011-2-24 11:48

有2pm同wg就好啦><
雖然我未必去到==
作者: hilary131    時間: 2011-2-24 17:02

之前仲以為WONDER BANG可以又一齊TIM。。。。原來假既....:((
成日都係E幾班人....好悶wor....
以前2007﹣2008係最好既KPOP

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0