標題: [110303]Secret智恩-Going Crazy MV [打印本頁]

作者: mcc199792    時間: 2011-3-3 18:23     標題: [110303]Secret智恩-Going Crazy MV

[youtube]WOtcW8lKfmA[/youtube]
作者: hilary131    時間: 2011-3-3 18:45

D look 同歌既次'罪' 有D似 love the way you lie...:463
作者: mcc199792    時間: 2011-3-3 21:37     標題: [110303]宋智恩《瘋了嗎》實時排行一位 暴風人氣

作者: kumera    時間: 2011-3-3 23:18

嘩個女主角整得好明顯,個鼻很假

智恩把聲真係好unique,咁有個性既vocal,響韓國女團來講真係好少見
作者: NicE1004    時間: 2011-3-3 23:37

作者: kumera    時間: 2011-3-4 00:15

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-3-3 23:37 發表

成隊4個人我覺得係佢一個叫做唱歌的. . .
孝盛其實都有功底,不過佢把聲就真係超普通
善花就...well...(不過都有人話如果佢企定定係好聽的)

反而係zinger,rapper來講佢都叫特別,同miryo同一類
作者: ---儀---    時間: 2011-3-4 00:40

引用:
原帖由 kumera 於 2011-3-4 00:15 發表

孝盛其實都有功底,不過佢把聲就真係超普通
善花就...well...(不過都有人話如果佢企定定係好聽的)

反而係zinger,rapper來講佢都叫特別,同miryo同一類
我都覺..
講唱歌既爆發力佢又冇..
樣又唔係咁靚..
以前仲瓜子口面..而家唔知點解面圓圓咁=_="

善花擺明係SELL 樣SELL身材..之後冇LU!~
ZINGER做RAPPER又唔係係D RAPPER人裡面好突出..一睇就知冇得SOLO!

SERECT.如果唔係揀左D歌咁中毒..
認真咁講, 首歌唔洗點用功力唱..=_="

*個人意見, 不喜請PASS*
作者: kumera    時間: 2011-3-4 01:26

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-3-4 00:40 發表

我都覺..
講唱歌既爆發力佢又冇..
樣又唔係咁靚..
以前仲瓜子口面..而家唔知點解面圓圓咁=_="

善花擺明係SELL 樣SELL身材..之後冇LU!~
ZINGER做RAPPER又唔係係D RAPPER人裡面好突出..一睇就知冇得SOLO!

SERECT. ...
不過調番轉講,如果真係響大少少既公司,單靠madonna同shy boy,secret已經夠哂條件上一線
有一個唱得,有一個樣貌擔當,有一個唔錯既rapper,其實齊腳了

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0