標題: [其他] [110316] 昨天小美和joo、suzy去了seven開的炸雞店(#5更新) [打印本頁]

作者: se7en2se7en    時間: 2011-3-17 00:44     標題: [110316] 昨天小美和joo、suzy去了seven開的炸雞店(#5更新)

FR:某飯推特
轉自[百度Wondergirls吧]
一位親在推特上說昨天看見小美和joo、suzy去了seven開的餐廳吃飯

作者: icy    時間: 2011-3-17 00:48

小美和joo、suzy<呢個咩配搭黎哈哈
作者: ywlr    時間: 2011-3-17 01:01

引用:
原帖由 icy 於 2011-3-17 00:48 發表
小美和joo、suzy
jyp nation三朵金花xd
作者: chunwai1028    時間: 2011-3-17 02:34

一睇個標題,以為係7-11==
作者: ---儀---    時間: 2011-3-17 16:17

引用:
原帖由 chunwai1028 於 2011-3-17 02:34 發表
一睇個標題,以為係7-11==
咁孤陋寡聞呀... 係SE7EN開既炸雞店
一個星期前阿RAIN都去完4643" />

不過小美同SUZY FD真係第一次知
JOO就一D都唔奇
WG出道後, JOO之後既. 俾下意見支持一下都知

============================================
更新 飯 - 後記
from wondergirls百度吧
翻譯:---儀---@WGHK
轉載注明來自[WGHK-www.wondergirlshk.com]

內容: 其他人都去找JOO了.而我是與小美一起,所以我就跟小美聊了一兩句直至有兩個人走來要簽名hahaha

@wgchristine 沒有人理會小美-___- 只得我一人 但之後有兩個女生見到小美與我慢步 之後她們趁此機會(拿簽名). 這是她們第一次見到明星!
作者: TongloveWG    時間: 2011-3-17 17:06

第一次見佢地一齊...
jyp家族個個都啱一齊xd^^
作者: ALLALL    時間: 2011-3-17 19:39

超想去se7en間烈鳳囉xdd
應該勁好味@_@!!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0