標題: [其他] [110409] 香港數碼音樂獎2010, Nobody得4獎 [打印本頁]

作者: se7en2se7en    時間: 2011-4-10 00:24     標題: [110409] 香港數碼音樂獎2010, Nobody得4獎

轉自: http://www.cash.org.hk/hk/conten ... 366012f04ce38830077
香港數碼音樂獎2010

「香港數碼音樂獎2010」七大數碼音樂獎項已於3月25日舉行的「香港唱片銷量大獎頒獎典禮2010」上揭曉,得獎名單請按此。所有獎項結果乃根據以下新媒體平台供應商所提供給本協會的音樂數據而計算所得,反映了流行音樂在數碼平台的活躍程度。

新媒體平台供應商
3香港
Cellcast
China Mobile HK (中國移動香港)
CSL(香港移動通訊)
EOLAsia (一按來音樂)
Golden Dynamic
Hifitrack
HMV
KKBOX HK
MusicStation
Noah Media
PCCW MOOV
SoKiwi

得獎名單

作者: 嵐之音    時間: 2011-4-10 00:26

wonder girls 既強力呀
成日係街都聽到人用nobody 鈴聲
作者: AnastasiaLaw    時間: 2011-4-10 00:41

岩岩都有睇...nobody真係好勁!!!!
作者: ywlr    時間: 2011-4-10 00:56

WG好勁呀~
最高銷量排第2!
作者: icy    時間: 2011-4-10 01:27

WG叻XD
阿MI都超勁@@
作者: chunwai1028    時間: 2011-4-10 04:13

nobody巳經成為眾所周知既事..
我都有用緊做鈴聲呀ha
作者: liverp    時間: 2011-4-10 04:25

我都用 Nobody 做鈴聲,不過係用 2008 Golden Disk Awards 女皇 solo o個段,特別 D ,唔使同人“撞”o丫嘛。
作者: 波肥    時間: 2011-4-11 20:20

只可以咁講
wg真係太勁啦^^哈哈
作者: ydna    時間: 2011-4-11 20:25

wow.,., it is the forth year since the song released in 2008!!
so touched to hear the news!!
hope that 2011 is WG's year!!
作者: 中文王    時間: 2011-4-11 22:56

引用:
原帖由 ywlr 於 2011-4-10 00:56 發表
WG好勁呀~
最高銷量排第2!
排名應該不分先後,
不過正常都唔係第一,
上年係sammi's year.
作者: 中文王    時間: 2011-4-11 23:01

引用:
原帖由 liverp 於 2011-4-10 04:25 發表
我都用 Nobody 做鈴聲,不過係用 2008 Golden Disk Awards 女皇 solo o個段,特別 D ,唔使同人“撞”o丫嘛。
你好彩,
我而家冇用。

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0