標題: [專題討論] [110417]關於昭熙唱功一事..... [打印本頁]

作者: ching#by0330    時間: 2011-4-17 22:55     標題: [110417]關於昭熙唱功一事.....

我記得之前有報導話昭熙唱功差的偶像組合成員1位
http://www.wondergirlshk.com/dis ... B%E6%98%AD%E7%86%99
但......
我不太認同
雖然....昭熙有時候的會唱得比較差
但我覺得整體來說都不錯

而且我還發覺一樣野
昭熙在外國唱歌好像比較好、較有自信
例子:[youtube]nQejzBMb5sc[/youtube]
作者: 婷:)    時間: 2011-4-17 23:15

其實饅頭唱功唔差..
只係live有時唔夠氣..有時走左音...
其實呢d係人都有架啦..
作者: NicE1004    時間: 2011-4-17 23:49

作者: TongloveWG    時間: 2011-4-18 14:23

要講唱功唔好其實大把人囉...
覺得有d唔公平==
作者: ★丁`    時間: 2011-4-18 20:12

WG系我個人覺得係韓國唱功泥講較好既1個女團-_-
吾計davichi的話
作者: tungg    時間: 2011-4-18 21:10

all of us know sohee is trying her best to improve her singing skills
just take it easy^^
作者: ywlr    時間: 2011-4-19 00:31

我只可以講sohee的唱功一定唔係最差的一個...
我相信sohee一定會可以証明的...
作者: fannytvb    時間: 2011-4-19 23:31

我覺得WG唱功不算差,昭熙的唱功會一天比天好
作者: fannytvb    時間: 2011-4-19 23:57

在2:49有很多SONES揮動棒,差一些以為是WONDERFUL
作者: 911hk    時間: 2011-4-21 00:27

暫不提,大家有眼睇....
心水清,明眼人都知....

我反而想講,呢段片...
真係超正.!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0